Jó hírt kapott a Fradi, közel a közönségkedvenc visszatérése





A sérüléséből lábadozó Varga Barnabás optimistán nyilatkozott fizikai állapotáról. A Ferencváros támadója hamarosan teljesen felépülhet, amivel részt tudna venni a kulcsfontosságú Konferencialiga-összecsapáson.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.22.
Módosítva: 2023.11.22.
Varga Barnabás Konferencialiga Fiorentina Ferencváros visszatérés

Varga Barnabás október 22-én, a Diósgyőr elleni NB I-es bajnokin sérült meg, combizomszakadást szenvedett, aminek köszönhetően hat-nyolc hetes kényszerpihenőre került. A 29 éves támadó nemrég a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései kapcsán nyilatkozott.

Varga Barnabás tovább szárnyal: ott folytatta a gólszerzést a Fradiban, ahol Pakson abbahagyta
Közel a visszatéréshez Varga Barnabás Fotó: Koncz Márton/Nemzeti Sport

„Hála Istennek most már itt ülök, nyáron meg mehetünk az Eb-re” szögezte le a Ferencváros csatára, Varga Barnabás az M4 Sportnak. Emellett egy biztató utalást is tett a rehabilitációjára, könnyen elképzelhető, hogy még idén újra játszik a zöld-fehér együttesben.

 Az orvosok 6-8 hét kihagyást mondtak, most tartok ötnél, az utolsó meccsekre még szeretnék visszatérni, hiszen a klubcsapatomban vannak még fontos mérkőzések.

Ebben a naptári esztendőben még hét összecsapás vár a Fradira, Varga a legjobb esetben már november 30-án, csütörtökön játszhat a Csukaricski elleni Konferencialiga-párharcon. A bajnokságban a papírforma alapján a december 10-én, a Paks ellen lenne égető szükség a góljaira, korábbi csapata jelenleg 25 pontjával a második helyen áll a tabellán (a Fradi szintén 25 ponttal, de eggyel kevesebb mérkőzéssel vezet). A legfontosabb találkozó viszont a december 14-i, Fiorentina elleni összecsapás lesz, ami vélhetően a továbbjutásról dönt majd.

A Fradi tábor kedvence idén elképesztő ütemben termeli a gólokat, minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen 17 gól és 7 gólpassz a mérlege, emellett a magyar válogatottban is hat találkozóból négyen betalált.

 





 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás