Fradi-sztárért áll sorba a fél világ, ez nagyot szólhat





Három földrészre hívják a magyar válogatott és az FTC gólzsákját. Ügynöke szerint januárban még nem időszerű a távozása. A 2024-es Európa-bajnokságon csinálhatja meg csak igazán a szerencséjét Varga Barnabás?



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.11.23.
Varga Barnabás Európa-bajnokság Paunoch Péter magyar válogatott Fradi

Októberi sérüléséig a Fradiban és a magyar labdarúgó-válogatottban is bámulatos ütemben szórta a gólokat Varga Barnabás. Olyan világklasszis csatárokkal tartotta a lépést (sőt egy időben vezetett előttük!), mint például Cristiano Ronaldo, Erling Haaland vagy éppen Harry Kane. Az eredményessége és a játéka láttán nem csoda, hogy a 29 éves játékos ügynöke szerint dúskálnak a külföldi ajánlatokban.

Varga Barnabás az Eb-n is a magyar válogatott erőssége lehet
Varga Barnabás az Eb-n is a magyar válogatott erőssége lehet – Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

A 2023-ban eddig 37 tétmeccsen 35 gólig jutott (átlagosan 80 percenként eredményes) Varga iránt „Ázsiától Európán át Amerikáig” érdeklődnek, egyelőre még sincs napirenden a távozása az FTC-től.

– Jól érzi magát a Ferencvárosban, jó teljesítményt nyújt a klubban és a válogatottban is, nemzetközi porondon játszik, jelen pillanatban az ő produktuma olyan, amilyenek lennie kell, nem aktuális januárban a csapatváltása – mondta az M1 műsorában a Center Sport menedzserirodát vezető FIFA-licences játékosügynök, Paunoch Péter.

A Paksról igazolt gólkirályt 2026 nyaráig köti szerződés a Fradihoz. Télen tehát bizonyosan marad az Üllői úton, de nem zárható ki, hogy az idei világraszóló remeklése után egy sikeres Európa-bajnoki szerepléssel akár olyan ajánlatot is kaphat, ami neki és a magyar bajnokcsapat vezetőinek is visszautasíthatatlan lesz.

Varga oroszlánrészt vállalt az Eb-re jutásból: 7 mérkőzésen 4 gólt szerzett (oda-vissza bevette a litvánok és a szerbek kapuját) Marco Rossi szövetségi kapitány válogatottjában, amely csoportelsőként kvalifikált a jövő nyári, németországi tornára.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás