Szétesik a sztárcsapat, Messi után Mbappét is kidobta az elnök





Lassan menthetetlenné válik Kylian Mbappé és a Paris Saint-Germain klubvezetésének a viszonya. A távozni kívánó francia világsztárt nemes egyszerűséggel kitiltották a Japánban tartott edzőtáborból.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.23.
Módosítva: 2023.07.23.
Al-Khelaifi Lionel Messi kylian mbappé Paris Saint-Germain átigazolás

Egyre jobban elmérgesedni látszik a Paris Saint-Germain és Kylian Mbappé viszonya, miután a 24 éves futballista bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését. A francia klub most súlyos döntést hozott, és nemes egyszerűséggel kidobta Mbappét a csapatból, aki nem is utazhatott el Japánba, egy felkészülési tornára.

Paris Saint Germain v Olympique Lyonnais - Ligue 1
Kylian Mbappé könnyen lehet, hogy többet már nem lép pályára a Paris Saint-Germain mezében Fotó: Getty Images

Nasser Al-Khelaifi klubtulajdonosnak elege lett a távozni kívánó franciából és kijelentette, hogy még ezen a nyáron értékesíteni fogják, annak ellenére, hogy Mbappé már kötött egy szóbeli megállapodást a Real Madriddal, miszerint 2024 nyarán, szabadúszóként hozzá igazol. Lionel Messi után másik világsztárját veszíti el a PSG, Neymar jövője pedig szintén bizonytalan. Angliából az Arsenal érdeklődik Mbappé iránt, a világsztárok sorát magukhoz hívó Szaúd-Arábia tárt karokkal várná a francia válogatott csapatkapitányát, ő azonban egyelőre nem kér a közel-keletből.

Mbappé jelenleg a klub főhadiszállásán, egyénileg készül az új szezonra, a csapat edzéseit már nem látogathatja. Hasonló utat jár be a PSG-nél Abdou Diallo, Colin Dagba, Georginio Wijnaldum, Julian Draxler és tavaly világbajnokságot nyert Leonardo Paredes is. Könnyen lehet, hogy Mbappét a Bajnokok Ligájában sem láthatjuk szeptembertől játszani, a nevezési lista leadását azonban csak augusztusban tárgyalja meg a PSG, írta Fabrizio Romano.

A 24 éves klasszis 2017-ben igazolt a fővárosi együtteshez a Monacótól, 260 tétmérkőzés alatt pedig 212 gólt rámolt be, emellett 98 asszisztot osztott ki.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás