RETRO RÁDIÓ

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár





Október 14–17. között ismét rengeteg izgalmas könyvvel, irodalmi beszélgetéssel és zenével érkezik a Várkert Bazárba a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár, a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál keretében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.14.
Könyvvásár

Az idén tízéves eseményen mutatja be friss könyvét mások mellett Bodor Ádám, Csányi Vilmos, Háy János, Földényi F. László, Kollár-Klemencz László, Markó Béla, Nyáry Krisztián, Simon Márton, Szilasi László, valamint Tóth Krisztina, és 7. alkalommal adják át a Margó-díjat.

Fotó: lisztunnep.hu

Idén megint lesz világirodalmi színpad, ahol olyan szerzők lesznek a vendégek, mint az Unorthodox című regényt jegyző Deborah Feldman, a német Jennifer Teege, a svéd Alex Schulman, az izlandi Jón Kalman Stefánsson és Sigríður Hagalín Björnsdóttir, illetve a francia Gaëlle Josse, illetve a katalán Iréne Solà.

A Magashegyi Underground különleges, a kortárs magyar irodalom verseit feldolgozó előadását mutatja be, fellép az egyedi irodalmi-zenei projekt, a Klasszik lasszó, Czinki Ferenc, Kemény Zsófi, Vitáris Iván és a Blahalouisana zenekarból ismert Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté produkciója, valamint itt debütál a Belefér egy pici szívbe című előadás, amelyben a Csík zenekar tagjai zenésítették meg Grecsó Krisztián gyerekverseit.

Részletek: www.margofeszt.hu





Ezeket olvastad már?
Országos Star Wars rajongói találkozó

Országos Star Wars rajongói találkozó

Élőzenés farsangi táncház a Bartók Táncegyüttessel

Élőzenés farsangi táncház a Bartók Táncegyüttessel

Családi öko-délután a Csobánka téren

Családi öko-délután a Csobánka téren

Pendüljünk egy húron! – Zenés-bábos előadás

Pendüljünk egy húron! – Zenés-bábos előadás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás