RETRO RÁDIÓ

Evészavar a családban – ismerjük fel és gyógyítsuk meg!





Dr. Sonnevend Mária gyermekpszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos osztja meg az érdeklődőkkel az evészavarok felismerésével és gyógyításával kapcsolatos tapasztalatait.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.18.
evészavar

„Szülőklubjainkon interaktív előadás formájában vezetünk fel egy-egy témát, egy sok családot érintő problémát, a rövid előadást követően közösen megvitatjuk élményeiket, gondolataikat és felmerülő kérdéseiket. Az evészavarok komplex, biológiai és pszichológiai aspektusokkal egyaránt bíró betegségek, melyeknek nincs egyetlen oka, azonban számos irányból megközelíthetőek, gyógyításukban a rendszerszemlélet a legfontosabb.

Fotó: Shutterstock

Az előadás körüljárja az evészavarok legfontosabb fajtáit, a felismerés és gyógyulás lehetőségeit és buktatóit, és gyakorlati tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy hogyan segíthetünk az érintetteknek szülőként, családtagként. Dr. Sonnevend Mária tapasztalatait az I. sz. Gyermekklinikán osztályos és ambuláns szakellátásban dolgozva szerezte. Az itt eltöltött közel 10 évben számos serdülő és család fogadta bizalmába, tőlük is rengeteget tanult. Érdeklődési területe a különböző pszichoterápiás módszerek alkalmazása evészavarokban. A témában több publikációja született. Erre az eseményre nem csak olyan családokat várunk, ahol nehézségek vannak, hanem olyan szülőket is, akik szeretnék azt megelőzni.”

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bejelentkezés a [email protected] e-mail címen.

Az eseményt nem lehet visszanézni.

Időpont: március 18. 17.30





Ezeket olvastad már?
Tavaszi piknik Etyeken

Tavaszi piknik Etyeken

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Top hírek

program

Tavaszi piknik Etyeken

Ami biztosan várható: finom borok, zeneszó, virágillat, ínycsiklandó falatok, kézműves termékek és a környék pincészeteinek színe-java.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás