RETRO RÁDIÓ

Szemrevaló 2021 – filmek a német nyelvterületről – Dear Future Children





A svájci nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum és a Goethe Intézet közös filmhete a német nyelvterület legfrissebb filmjeiből ad ízelítőt, ezúttal is eredeti nyelven, magyar felirattal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.11.
filmhét

A Szemrevaló Fesztivál filmvetítéseinek idén is a budapesti Művész mozi a központi helyszíne. Ha valamelyik filmet a mozis vetítést követően ismét meg szeretnéd nézni, vagy a koronavírus-járvány miatt szívesebben nézel otthonról filmeket, akkor a Távmozi segítségével otthonról is megimsrheted a legújabb osztrák, svájci és német filmeket, a Szemrevaló teljes programját. A fesztivál távmozis vetítései Magyarország egész területéről megtekinthetők.

Fotó: muveszmozi.hu

Dear Future Children – a filmről:

Három ország, három konfliktus, három fiatal nő és három, meglehetősen hasonló sors: könnygáz és gumilövedékek, vízágyúk és halálos szárazság, kormányok, amelyek nem hallgatnak az emberekre, és egy generáció, amely jogosan dühös. De nem áll szándékukban feladni: sem Hilda, aki Ugandában a környezetünk jövőjéért küzd, sem Rayen vagy Pepper, akik Santiago de Chilében és Hongkongban a társadalmi igazságosságért és a demokráciáért tüntetnek. Továbbra is az első sorokban harcolnak. Leendő gyermekeikért, gyermekeinkért.

Időpont: október 11., 19 óra

További információk itt.





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás