RETRO RÁDIÓ

Erre a hírre várt mindenki! Hatalmas sztárokkal tér vissza a Plázs Siófok





A Siófoki Nagystrand homokos „tengerpartja”, a Plázs Siófok idén is úgy készül, hogy fix pontja legyen a balatoni nyárnak. Bízva abban, hogy a szezonban zöldre vált a bulilámpa, a hazai pop-rock-party élet legismertebb előadói már ott sorakoznak a Plázs programnaptárában, sőt több nemzetközi sztár is várja, hogy idén a Balaton-part legluxibb strandján léphessen fel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.15.
buli

A Plázs a Balaton „felüdülőközpontja”, ahol nappal egy mediterrán tengerparti napfürdőzés élményét élhetjük át, este pedig a hely - „mini fesztivállá” változva - koncertek és különféle partyk otthonaként csalogatja a látogatókat.

A vírus szinte teljesen átírta az életünket, de bízunk benne, hogy feledtetve a nyomasztó bezártságot, a nyár már a szabadságról fog szólni” – mondta Barna György, a Plázs főszervezője, hozzátéve, hogy igyekeznek idén is mindenre felkészülni és többféle forgatókönyvvel várják a vendégeket a startra, a naptár pedig már most tele van jobbnál jobb programokkal. Többek között nappali beach partykkal, foci EB szurkolói zónával és változatos zenei stílusokat felölelő koncertekkel és bulikkal készülnek az idei nyárra.

Az összes dátum és fellépő bejelentésére hamarosan érkezik, de az már biztos, ahogy eddig is, péntekenként Metzker Viktória és meghívott barátai rendelnek majd az Arénában és többek között Majka & Curtis, Horváth Tamás, a Follow The Flow és az Edda is tiszteletüket teszik a Balaton-parton, sőt külföldi előadókban sem lesz hiány.

Érdemes tehát követni a Plázs Siófok Facebook oldalát, ugyanis, amint bármilyen formában is, de szabad utat kap a vízparti bulinyár, a Plázs a legelsők közt nyitja meg kapuit, hogy ebben az évben is fellegvára lehessen a biztonságos és önfeledt balatoni ellazulásnak.





Ezeket olvastad már?
Útibeszámolók – Fedezd fel Észak-Macedóniát!

Útibeszámolók – Fedezd fel Észak-Macedóniát!

Látogass el a Gyermekvasút fűtőházába!

Látogass el a Gyermekvasút fűtőházába!

Étkezéstörténet: Utak, tévutak – Aktivitás Szenior Akadémia

Étkezéstörténet: Utak, tévutak – Aktivitás Szenior Akadémia

Asztro-matiné: Meteoritok - csillagászat (nem csak) gyerekeknek

Asztro-matiné: Meteoritok - csillagászat (nem csak) gyerekeknek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás