Botoxparti Budapesten





Elsőre meghökkentőnek tűnő eseményt rendeznek be egy budapesti luxusklinikán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.25.
szépség

Dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész és több szépségszakember szokatlanul oldott hangulatban, kellemes zenével, pezsgővel várják az érdeklődőket. A női és férfi vendégek azonban nemcsak lazíthatnak és koccinthatnak, hanem akár egy-egy egyszerűbb kezelést is igénybe vehetnek a botoxpartin.

A botox az egyik legismertebb és leghatásosabb ránctalanító eljárás. Ezzel a kezeléssel elsősorban főleg a mimikai és mélyebb ráncokat lehet halványítani, javítani, ugyanakkor a botoxkezelés nem egy végleges megoldás. Mivel a bőr élő szövet, az öregedést nem lehet megállítani; az orvosok a szépészeti beavatkozásokkal csupán lassítani tudják. A kezelést általánosan félévente ismételni javasolt.

Pezsgőzés és botoxolás

A nem mindennapi eseményen dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész gondoskodik a vendégek szépségéről, miközben a klinika csapata exkluzív programokkal, welcome-ételekkel, italokat, zenével kedveskednek a szépülni vágyó vendégeknek.

„Kávé- és pezsgőkostoló, Mérő Péter divattervező bemutatója, Lukács-ékszer bemutatója és kellemes zene kíséretében vehetnek igénybe a vendégek botoxkezelést a teljes műsor alatt” - árulta el a klinikavezető.

Botox már a férfiaknak is

Ha valaki azt gondolta, hogy a botox csak a nők kiváltsága, az nagyot téved. Az elmúlt 20 évben gyakorlatilag megháromszorozódott azoknak a férfiaknak a száma, akik szépészeti beavatkozás miatt keresték fel a plasztikai sebészeket. A kockahas plasztikája mellett a hajbeültetés és természetesen a botoxkezelés a legnépszerűbb.

„A funkcionális orvoslás elveit követve páciensközpontú szemléletünkkel az egész embert nézzük globálisan. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára, valamint a prevencióra. Tudatosítva ezzel, hogy az egészség nem más, mint a testi-lelki-szellemi egység harmonikus együttműködése” - árulta el hitvallásukról a klinika vezetője.





Ezeket olvastad már?
Fülemülék éjszakája a Népligetben

Fülemülék éjszakája a Népligetben

Aktivitás Szenior Akadémia: Életünk fizikai szintje időskorban

Aktivitás Szenior Akadémia: Életünk fizikai szintje időskorban

Memóriatréning klub – tegyél a szellemi frissességedért!

Memóriatréning klub – tegyél a szellemi frissességedért!

Baba-mama klub – kapcsolódj ki, beszélgess!

Baba-mama klub – kapcsolódj ki, beszélgess!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás