Szerkesztőségünk vitathatatlan kedvence, a Piknik UtczaBár séfje, Gál Attila is ott lesz hétvégén a Margitszigeten, az év utolsó Food Truck Show-ján, ahol elkészül 2020 Szuperstreetfood-ja! Az ételkülönlegességet inkább látványosságnak szánják az alkotók, a Waffel Land, a Spago, a Pizz burger, a MexKitchen, a Zabáljcsak, a Meraki, a Happy Churros és a Piknik UtczaBár.

Gál Attila, a PiknikUtczaBár atyja

A receptet sem titkolják: a ropogós waffel és a pizz’burger tészta közé töltött pulledpork hús kerül, amelyre forró, mangó-chili szószt csöpögtetnek, majd megfűszerezik egy kis nachossal. Köretnek churrost, házi paradicsom szószt és érlelt házi sonkát tálalnak. Aki mégis meg szeretné nézni, esetleg kóstolni a truck-ok bizarr ínyencségét, az szeptember 18 és 20 között a Margitszigeten megteheti, ahol egyébként az év Food Truck díját is átadják.

2020 Szuperstreetfood-ja

Gál Attila, a Piknik UtczaBár tulajdonosa úgy véli, a Food Truck nem csupán egy guruló étterem, hanem egy különös, felemelő és nagyon is direkt életérzés. – A vendégekkel közvetlen a kapcsolat, egyből megkapom a visszajelzést az ételről és ez számomra nagyon fontos. Kell ennél több? – teszi fel a költői kérdést a már Michelin-csillagra is jelölt séf.

A szokásos Kincsem Park-i helyszín helyett a Margitszigeten várják a szervezők az ínyenceket szeptember 18 és 20. között. Bár ló- és agárverseny itt nem lesz, de azért egy igazi családi rendezvény vár a látogatókra. A rendezvény ingyenes és egész hétvégén 22 órái,g dj-kel és utcazenészekkel várja a családokat.