Samantha Russell július 6-án vesztette életét egy autóbalesetben, amely akkor történt, amikor egy 37 éves férfi megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Kansas államban. A sofőr egy kanyarodásnál rohant bele a vétlen nő kocsijába. A 22 éves, várandós Samanthával azonnal kórházba rohantak, de az életét már nem tudták megmenteni. Történt azonban egy igazi csoda is: a gyermeke túlélte a borzalmas balesetet.

On Tuesday afternoon, 22-year-old Samantha Russell was the innocent victim killed in a crash following a police pursuit….

Posted by WKRG on Friday, July 9, 2021

A tragédiakor Samantha 33 hetes terhes volt, és a babát augusztusra várták. A teljesen összetört apa a történtek után elmondta: szavakkal leírhatatlan, amit érez – írja a People. A férfi könnyek között mesélt arról, hogy felesége mennyire jó ember volt, olyasvalaki, akire mindig számíthatott, és mindig mellette állt. „Nem olyan sorsot érdemelt, hogy más hibája miatt haljon meg” – írta a Facebookon Brandon Russell. Ugyanakkor azt is tudja, hogy csoda történt, hisz kedvese az élet legszebb ajándékát, egy babát hagyott rá. A férfi a baleset után döbbent rá a mulandóság súlyára, ezért mindenkinek azt tanácsolja, mutassa ki a szeretetét, amíg megteheti!

A férfit, akit egy rablás miatt üldözött a rendőrség, és Samantha haláláért is felelős, elfogták, és bíróság előtt kell felelnie a tettéért.