Lauren Devine egy elképesztő ötlettel állt elő: anyatejből készített kis „gyöngyöket”, amiket különböző ékszerekbe helyez – számolt be a The Mirror az ötletes vállalkozásról.

Kezdetben csak magának szeretett volna valami különlegeset és emlékezeteset alkotni. Az anyuka összesen körülbelül 4 évet szoptatott, ami egy olyan „munka”, amiben senki sem tudja helyettesíteni őt. Az egész szoptatási időszakára nagyon büszke volt, így egy örökre szóló emléket szeretett volna állítani ezeknek a napoknak.

A terméket annyira jó ötletnek tartotta, hogy eszébe jutott, ez másoknak is tetszhet. Úgy érezte, egy piaci rést tömhet be, így el is kezdte a munkálatokat.

Elkezdett kísérletezgetni az ötlet megvalósításával, amikor összetalálkozott Victoria Bradley-vel. Onnantól a két anyuka közösen kísérletezett a tökéletes recepten, amivel az anyatejköveket el lehet készíteni.

„Victoria konyhája olyan volt, mint egy tudós laboratóriuma” – mesélte Laura, aki hozzátette, hogy azóta még férfiak is rendelnek tőle. Mindenkinek egyéni ékszert készítenek, hiszen az anyatej mindig a későbbi tulajdonosé, így egy örök emléket állítva a szoptatásnak.

„Egy vagány anyukákból álló közösség szeretnénk lenni, ez az anyaság kendőzetlenül” – tette hozzá.