Pénteken robbant a hír, hogy Hadházyt nem sokkal a válása után nevelt gyermeke bántalmazásával vádolta meg a valódi édesapa. Az elindult gyámhatósági eljárásban maga a gyermek is ezt erősítette meg. Az erről szóló dokumentumokat az Origo szellőztette meg, a politikus rögtön cáfolt, hangoztatva, hogy a büntetőeljárás végül nem állapította meg a felelősségét.

Most egy videó került elő, amire a Pesti Srácok.hu bukkant rá. A felvételen egy Szekszárd környéki roma nő, egykori prostituált vallomása hallható Hadházy Ákosról.

Orvosi dokumentumok kerültek elő

Pár nappal korábban megdöbbentő írásra lett figyelmes a Propeller, ami a Nevelőapa blogon lelt rá egy cikkre, amiben Hadházy Ákos nevelőapaként megtörtént gyermekbántalmazási ügyét igyekszik dokumentumokkal alátámasztva felgöngyölni.

A cikk szerint, hogy „2005-ben Hadházy Ákos nevelt gyermekét a családi nyaraláson megütötte, majd össze kellett varrni a gyerek fején a sebet – állítja Hadházy nevelt gyermekének édesapja.” Bizonyítékul egy orvosi látlelet szolgál, amelyben többek között az áll, hogy „Az apa elmondása szerint fiát néhány nappal jelen vizsgálatát megelőzően, nevelőapja bántalmazta.”