Felbukkan egy régi szerelem a Vízöntő életében





Még most sem késő, ha újra akar kezdeni valamit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.18.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Végre hagyjon magának egy kis időt a nyugalomra, a pihenésre. A családtagjait sem kényszerítheti mindig, hogy azt akarják tenni, amit épp ön diktál. A kampányszerű hegymászások nem biztos, hogy mindenkinek kedvére vannak.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Vénusz ma egy nehézkes fényszöget alkot a Szaturnusszal. Ez aztán megnyilvánulhat mindenféle stresszes helyzetben, elsősorban a szerelmi életükben. Nehéz lesz most a másikkal, úgy érzi, korlátozza valamiben. Ne adjon túl nagy hangsúlyt ennek a konfliktusnak, mert hamar elmúlik.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Talán kicsit unalmasak az ön előtt álló napok, ha magányos, akkor meg egyenesen riasztó lehet a hétvége. Pedig az új nyár új kalanddal kecsegtet. Semmiképp ne töltse hát a szép napokat a négy fal között. Menjen napra, strandra!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ön mestere a helyzetek átértékelésének. Ma is egy nehéz helyzetből úgy tudja kivágni magát, hogy annak eredményét végül is jónak fogja találni. Hiszen tudja jól: a hibáinkból többet tanulhatunk, mint az erényeinkből.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Az otthoni feszültségek okát elsősorban önmagában kellene keresnie. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában van az egyensúlytalanság, önnek kell lépnie azért, hogy ez megszűnjön.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Az utóbbi időben nagyon is hajlamos volt a begubózásra. Ideje nyitnia a barátok, a társasági élet felé! Ne keressen több kibúvót, éljen a lehetőségekkel, ha meghívják. Ha mindig nemet mond, a végén elfeledkeznek önről.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Vénusz és a Szaturnusz fényszöge minden, csak nem kellemes… Ma egyrészt vágyik a másik közelségére, másrészt el is szakadna tőle egy kicsit, és úgy érzi, zavarja valamiben a másik. Olyan flörtbe is bonyolódhat, ami nem várt akadályokkal szolgál. Szerencsére gyorsan elmúlik ez a tranzit!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ne keresse mindig más szemében a szálkát! Nagyvonalúbb lenne, ha egyszerűen elsiklana az eset felett. Vagy ha már mindenképpen szóvá akarja tenni, akkor az illetővel négyszemközt tegye meg. Semmi értelme másoknak elpletykálnia.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Önnek néha kissé nehezére esik az alkalmazkodás, most mégis meg kell próbálnia. Nem várhatja el ezt folyton a társától, a családtagjaitól. Ma jobb lenne elviselnie a tudatot, hogy nem (mindig) ön a világ közepe.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ha elégedetlen a helyzetével, vesse össze a céljait és az utat, amit eddig bejárt felé. Ha az irány jó, akkor kár keseregnie a lassúság miatt. Most egy kicsit minden nehezebben megy, de az eredmény annál tartósabb lehet végül.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Még most sem késő, ha újra akar kezdeni valamit. Egy rég feledett szerelme bukkanhat fel az életében a mai napon. Ha úgy érzi, hogy a szíve mélyén fáj, hogy valaha valamit kihagyott, akkor talán nem is véletlen ez a találkozás.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ha túl sokat akar egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladjon apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehet azzal, amit elér. A kitartása nem lesz hiábavaló sem a szerelemben, sem a családi dolgaiban.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás