Szeptember 21.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Visszakaphatja rég odaadott kölcsön pénzeit, de számíthat egy nagyobb, értékesebb ajándékra is. A csillagok állása kedvez a hitelek felvételének, de akár egy nagyobb összeget is érdemes lenne befektetnie. Merevségét kissé tegye félre.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Bár ma egész nap az anyagi dolgokkal lesznek elfoglalva a gondolatai, ennek ellenére ne feledje, hogy a partnerének és a családjának nagy szüksége van az ön közelségére. Ezt többször is jelezték ön felé, így hát, jobb lesz meghajolni a többség akarata előtt.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kedvező időszakot ígér a bolygók állása az Ikrek jegyűek számára. Egyszerű, de nagyszerű napja lesz. Legyen azonban elővigyázatos, mert a jó időszak hajlamossá teheti önt a költekezésre, a túlzott adakozásra. A pénz herdálása pedig soha nem vezetett jóra.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Amennyiben a Rákoknak bármilyen apró kétségük támad a tervezett hivatalos ügyeik intézése vagy üzleti szerződéskötésekkel kapcsolatban, lépjenek egyet hátra és kérjenek gondolkodási időt. A most meghozott döntésük ugyanis hosszú ideig befolyásolja az életüket.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Fontos döntéseket kell meghoznia, ezért ha tud, koncentráljon kizárólag ezekre. Ha kell, akár segítséget is kérhet a családtagjaitól. Az Oroszlánoknak ma ki kell használniuk a sors ajándékát, fogadjanak el minden nagylelkű felajánlást, lehetőséget.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ha van rá módja, és van, aki ön helyett hozhat meg pár döntést, akkor éljen a lehetőséggel – legalábbis erre intik a csillagok. Adjon magának pár napot, addig pihenjen, gondolkodjon, mert ez mindenkinek jobb lesz. A világ nem áll le ön nélkül.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Bármi furcsa történik is ön körül, próbálja meg elkerülni a konfliktusokat, a hangos véleménynyilvánításokat. A szabadidejét fordítsa tanulásra, továbbképzésre vagy csak a környezete megfigyelésére, meghallgatására. Elcsendesedni néha okos dolog.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Megtörténhet, hogy ma mégsem úgy alakul az élete, mint ahogyan azt korábban eltervezte, ám ennek ellenére ez nem egyenes út a dolgok rosszabbá válásához. Hamarosan kaphat egy ajánlatot, melynek hatására kedvező irányba indulhat el minden.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Konfliktusba keveredik a partnerével, aki minden áron szeretné meggyőzni a saját igazáról, ám ez nincs az ön kedvére, hiszen nem ért vele egyet. Sajnos ez a vita sokkal több problémát okoz mindkettőjüknek rövidtávon, mint kellene.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ha a legjobb barátjának most szüksége van önre, akkor legyen mellette, támogassa, még akkor is, ha nem teljesen ért egyet a mostani döntéseivel. Ha szükséges, akár halassza el a feladatait máskorra és szentelje a napját a segítségnyújtásra.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Levelet kaphat egy régi ismerősétől, akit régen igazán kedvelt, ezért úgy érzi, talán érdemes lenne újra felmelegíteni a kapcsolatot. De ne feledje: aki valamiért a múlt része lett, az jobb, ha ott is marad. Biztosan megvan az oka.

Halak

II. 20.–III. 20.

Igaz, hogy a Halak egy igazán romantikus alkat, és fontosak neki az érzelmek, a visszajelzések, ám erre az időszakra valahogy kifogyott minden szép érzésből. A rend gyorsan visszaáll majd, csak adjon időt magának és a sebei gyógyulásának.

Szeptember 22.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma minden sikerül és mindenhová odaér időben, még akkor is, ha kisebb akadályokba ütközik. Figyeljen azonban, mert a csillagok állása szerint a mai napon feledékeny és szórakozott lesz, nehogy emiatt maradjon le fontos dolgokról!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Közeli üzleti utakra mehet a munkájából kifolyólag, amit nagyon értékel, hiszen rég járt ezeken a helyeken, és a kötelesség végeztével ismét felfedezheti a rég elfeledett útvonalakat. Sétáljon, nézelődjön, élvezze, hogy egyedül bolyonghat kicsit.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ma különösen könnyű becsapni az Ikrek jegy szülötteit, mert nem igazán összepontosítanak, kissé szétszórt napjuk van. Legyen óvatos, ne fogadja el idegen személyek már-már hihetetlennek tűnő ajánlatait, mert azok valószínűleg csak a fantázia szüleményei.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Felesleges, hosszasan elnyúló vitákba rángathatják bele a munkatársai, ezért figyeljen az intő jelekre, és a legkisebb konfliktusnál is szálljon ki a „világmegváltó” beszélgetésekből. Inkább fejezze be azt a feladatot, amely rég önre vár.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Túl sok kétség gyötri, ezért inkább a holnapi nap sikerére vár, pedig ez egy felesleges aggodalom. A helyzet nem olyan rossz, mint ahogyan azt gondolja. Egyszerűen belefáradt a túl sok aggódásba és rég érték kellemes meglepetések.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Nyugodt, kiegyensúlyozott időszak ez a munkahelyén, a nehézséges elkerülik. Szinte kezd lelkiismeret-furdalása lenni a stresszmentes óráktól. Ugyanez már nem mondható el a személyes kapcsolatairól, mert úgy érzi, mindenki csak panaszkodni akar önnek.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Egy jól fizető állást kínálhatnak fel önnek, ami komolyan elgondolkodtatja. A jelenlegi munkahelyén vagy vállalkozásában kedvező hírek várják szintén, így nehéz lesz a döntés. Legyen megfontolt az üzletfeleivel, tartózkodjon a vitától.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A halogatás ma mindenre rányomja a bélyegét, pedig különösen fontos lenne, hogy összeszedje minden erejét, tudását és felvázolja merész terveit a munkahelyén. Kitartása és profizmusa meghozza a kívánt eredményt, de ne bízzon semmit sem a véletlenre.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Feltűnik az életében egy személy, aki eleinte nem kelti fel az érdeklődését, ám ahogy telik az idő, egyre fontosabbá válik majd. Ő is viszonozni fogja az ön közeledését, sőt, megtörténhet, hogy sokat segít majd egy-két nehéz ügy megoldásában is.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Úgy érzi, hogy energia áramlik a testében és az elméjében. Valahogy most minden jobban megy. Ha a munkahelyén kamatoztatja ezt az életerőt, felfigyelhetnek önre olyanok is, akik részéről már rég vágyott erre. Estéjét szentelje a csendnek és a nyugalomnak.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Társadalmi helyzetével kissé elégedetlen, ezért mindent megpróbál megtenni, hogy jobb lehetőségek közelébe kerüljön. Talán soha nem volt még megfelelőbb alkalom erre. Néhány Szűz jegyű komoly előléptetési ajánlatot kaphat, de gondolja át alaposan.

Halak

II. 20.–III. 20.

Kis időre felejtse el azt a gyermeki nyitottságot, ami önre jellemző néha, különösen az ismeretlenekkel legyen nagyon óvatos. Sokan ugyanis kihasználhatják óvatlanságát. Szeretteivel legyen visszafogott, megértőbb. Ha teheti, töltse az estét egyedül.

Szeptember 23.

Kos III. 21.–IV. 20.

Ez egy kiváló nap, tele kellemes meglepetésekkel, kiegyensúlyozott hangulattal. A csillagok javulást ígérnek anyagi téren. A napokban úgy tűnik, lehetőség adódik arra, hogy kibővítse a tevékenységi körét, így újabb bevételi lehetőséghez jut.

Bika IV. 21.–V. 20.

Némileg visszaesik a szárnyalása az üzleti életben, de az csak átmeneti megtorpanás. A művészetek utáni érdeklődése is kezd most megcsappanni, ezért inkább lemondja néhány, mostanában tervezett kiállítás vagy koncert meglátogatását.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

Az elszántság és a kitartás lesznek ma a segítőtársai. Elképesztő munkatempót diktál, ami szép jutalmat is hozhat maga után. Érzelmi élete hevesebb, ám annál szerelmesebb időszakot ígér. Itt a romantikázás ideje. Tegyenek nagy sétákat a partnerével.

Rák VI. 22.–VII. 22.

Ez egy száz százalékos nap minden téren. Igazából ön sem érti, honnan érkezik ez az erő, ez a pozitivitás. Ha meg is rekednének az intézni való dolgai, a pozitív életszemlélete átlendíti a nehézségeken. Partnere csodálja a ragyogását!

Oroszlán VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzi, szinte a gondolataival irányítja az életét, ugyanis mostanában bármit kívánt, vagy bármire erősebben gondolt, az egyszer csak valamilyen formában teljesült. Kerülje munkahelyén az új embereket, mert megzavarhatják a tevékenységében.

Szűz VIII. 24.–IX. 23.

Ma különösen vigyázzon az egészségére! Kerülje az éles tárgyakat és a nagyobb elektronikai készülékeket. Bár többen is megpróbálják befolyásolni a véleményét egy fontos üggyel kapcsolatban, ne hallgasson másokra. Mostanában ne kössön új barátságokat.

Mérleg IX. 24.–X. 23.

Minden, amit ma elér, az a kitartásának és a sok, eddig befektetett energiának köszönhető. A mai nap különösen kedvez a nagy bevásárlásoknak, a nem szokványos üzleti megoldásoknak. A Mérleg hölgyeket egy izgalmas találkozás várja, amely komolyabb érzéseket hozhat.

Skorpió X. 24.–XI. 22.

Pénzügyi helyzete meglehetősen kellemetlen és nyomasztó érzéseket vált ki önből, de ennek ellenére maradjon nyugodt és álljon ellen a könnyű sikerrel kecsegtető megoldásoknak. Orvosától kérjen végre időpontot, a halogatás semmi jóra nem vezet.

Nyilas XI. 23.–XII. 21.

Tudatosan figyeljen a gondolataira, mert az emberek többsége észre sem veszi, hogy gyakran magának köszönheti a negatív dolgokat az életében. Lehet, hogy átmenetileg szinte reménytelennek tűnnek a vágyai, tervei, de érdemes folytatni az utat.

Bak XII. 22.–I. 20.

A mai, az ellentmondások napja. Hiába igyekszik mindenki felé érthetően, pozitívan kommunikálni, környezete nem vevő az erőfeszítéseire, szinte alig hallják meg a mondanivalóját. Este a partnere kedveskedni próbál önnek, értékelje hát az erőfeszítéseit.

Vízöntő I. 21.–II. 19.

Eleget törte azon a fejét, hogy végre elismerje saját magának is: tudja már, ki miatt sodródott ilyen nehéz helyzetbe. A nap második felében örvendeztesse meg magát és családját valamilyen szabadtéri, aktív programmal, mindenki hálás lesz érte.

Halak II. 20.–III. 20.

Életerő árad a jegy szülötteiben, megérzései pedig sokat segítenek a munkájában és a magánéletében is. Figyeljen irigyeire, mert akadályokat gördíthetnek ön elé. Pozícióit megbízható munkatársaival erősítse, velük vegye magát körbe.