RETRO RÁDIÓ

Új szerelem várhat ma rád!





A tavasz életteli, felszabadító erejét kihasználva most meglévő kapcsolatát felvirágoztathatja a Bika, vagy ha magányos, új szerelmet találhat. Ehhez nem is kell messzire mennie...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön meglehetősen szókimondó fajta, most azonban illőbb lenne lakatot tennie a szájára. Ez a tavasz több stabilitást, habár kicsivel kevesebb illúziót hoz a szerelmi ügyekben, de ettől csak működőképesebb lesz minden.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A tavasz életteli, felszabadító erejét kihasználva most meglévő kapcsolatát felvirágoztathatja, vagy ha magányos, új szerelmet találhat. Ehhez nem is kell messzire mennie, ugyanis az illetővel csak úgy összefut valahol a közelben.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érzi, tennie kellene valamit élete megváltoztatásához, de igazából fogalma sincs róla, hogy mit. Tanácsot kérni felesleges, mert csakis magában találhatja meg az igaz utat. Gondolja végig az életét, mit is akart valaha?

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A pihenésnél semmi sem serkenti jobban az agyműködést, a kreativitását. Az alkotás, a tervezés csak akkor lesz teremtő és friss, ha szán néhány „elvesztegetett” órát a merengésre is. A hatékonyság nem minden, a szépségnek meg is kell fogannia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerettei is észrevehették, hogy változásokon megy keresztül az utóbbi időben. Már nem puszta fogadkozás az elhatározása, valóban mély, gyökeres változások zajlanak lelkében, és ma ennek valamilyen jelét is adhatja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A rossz szavakat talán taktikusabb lenne magának megtartani, vagy csak azokkal megosztani kételyeit, akikben száz százalékig megbízik. Nehogy maga fesse fel az ördögöt a falra.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hihetetlen vonzerővel bír, akárkit magába bolondíthat. Azt azért jobb meggondolnia, hogy kivel kezd, ha könnyű kalandra vágyik, ezt illene előre tisztázni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Talán magányosnak érzi magát mostanában, de meglehet, szüksége is van egy kis magába fordulásra. Át kell gondolnia a múltat, hogy készen álljon a jövőre. Mert az nagyon mozgalmasnak ígérkezik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kellemes napra virrad ma. Végre utolérheti magát a feladataiban, és még arra is lesz ideje, hogy egy kis sétával dobja fel a kedvét. A természet, a zöld a Nyilasoknak létfontosságú. Merüljön bele!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedvetlenül kezdheti a napját, de aztán meg egyre kedvesebb lesz. És higgye el, minél több mosolyt ad a környezetének, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza önre is. A végén boldognak érezheti magát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Talán a tavasz teszi, hogy egyre vidámabb. Fontos is, hogy megőrizze optimista életszemléletét, hogy az életnek mindig a szép oldalát lássa. Ha folyton a veszteségekre összpontosít, akkor nem látja, amit nyerhetne.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A közelmúltban változás állt be az életében, kapcsolataiban, környezetében. Ne fogja fel tragikusan. A változás az élet része, s a bölcsek úgy tartják, hogy semmit sem veszíthetünk el, csak ami nem is tartozik hozzánk igazán.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás