Okosszemüveget dobott piacra a Lenovo a ThinkReality A3 nevet viselő kiterjesztettvalóság-szemüveget első sorban vállalati felhasználásra szánják. A készülék azért is nagyon hasznos a vállalatok számára, mivel minden irodai alkalmazott hasznára lehet ez a kütyü, hiszen a felhasználók, akár 5 képernyőt is nézhetnek, úgy hogy, azokat más nem látja. A cég egy videóval illusztrálja, hogyan is néz ki a valóságban, amikor a gépről felnézve azonnal az előre beállított képernyők fogadnak.

Újabb és kényelmesebb

A ThinkReality A3 az újgenerációs változata cég 2019-ben bemutatott ThinkReality A6-os eszközének. Az előzetes információk alapján az új készülék kisebb és könnyebb is lesz, mint a korábbi társa,és ezáltal arra is számítanak, hogy kényelmesebb viseletté válik.

Videó készítésre is alkalmas

Maga a szemüveg azért is lehet kifejezetten hasznos kiegészítő a munkában, mivel az előző verziójához hasonlóan két halszemoptikája van, amivel az egész szoba beláthatóvá válik. Emellett a felhasználó FullHD felbontású virtuális kijelzőt tud maga előtt megjeleníteni, amit a készülékben elhelyezett Qualcomm Snapdragon XR1 Platform tesz lehetővé. Ezt egészíti ki egy RGB kamera is, amivel ugyanilyen felbontású videókat lehet készíteni, sőt képes a hangfelismerésre, támogatja a gesztusvezérest, a képek és objektumok felismerését, és vonalkód leolvasására is képes.

Könnyítheti a munkát

A készülékeket a felhasználástól függően, akár számítógépekhez, akár Motorola telefonokhoz is hozzá lehet csatlakoztatni, és a Microsoft 365 és a Teams is használhatóak rajta, így segítve a gyorsabb munkavégzést.