RETRO RÁDIÓ

A szerelemről fog szólni a Szűz jegy szülöttjének mai napja





Nagyon jó nap ez a mai a szerelemre, de a szenvedélyességben most kivételesen sikerül túllőnöd a célon. Nem baj, mert legalább érezheted, hogy még mindig szeretsz, és szeretnek. Ma erről megbizonyosodhatsz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.28.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnia, hiszen tudja jól: minden csak három napig újdonság. De a párja sem lehet türelmes a végtelenségig. Hallgasson a baráti tanácsra!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Ne veszítse el a fejét, bocsátkozzon tárgyalásokba!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valami váratlan történés borzolhatja idegeit. Anyagi veszteség azonban csak akkor érheti, ha túlságosan meggondolatlanul cselekszik, vagy beszél. Számoljon el ötvenig magában, ha fontos döntést hoz, és ne cselekedjen indulattal.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az Oroszlán újhold ma szokatlanul gyorssá és impulzívvá teszi, de nagyon is kedvező értelemben. Ma mindenben sikerrel fog járni. Bízza magát az ösztöneire, kövesse a megérzései által kijelölt utat!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma újhold van az Oroszlán jegyében, ami önnek új, szerencsés kezdeteket jelent, méghozzá egészen személyes szinten. A most következő periódusban megvalósíthatja álmait, vágyait, reményeit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon jó nap ez a mai a szerelemre, de a szenvedélyességben most kivételesen sikerül túllőnie a célon. Nem baj, mert legalább érezheti, hogy még mindig szeret, és szeretik. Ma erről megbizonyosodhat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy váratlan eseményt még önt is kihozhatja híres béketűréséből. És még az is lehet, hogy hirtelen utazásra kényszeríti. Nézze a jó oldalát: a pénzügyi nyereség lehetőségét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az Oroszlán újhold erejével ma pontot tesz egy régi ügy végére, és végre ismét a jövőre tud koncentrálni. Most nagy lépéseket tehet egy tervének megvalósítása felé. A szerelemben is nagyon boldog időszakot jelez ez a bolygóállás önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az Oroszlán újhold egészen lázba hozza, ma érzi, hogy energiái ezer százalékon visszatérnek. Fogja termőre ezt a nagy erőt, ami most lobog önben, és valósítsa meg egy tervét akár magánéleti, akár munka vonalon.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A sok változás megviselheti a stabilitásra törekvő Bakok idegzetét. Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők elragadják és sodorják. Van azonban sok jó is ebben a változásban. Próbálja meglátni az ebben rejlő lehetőségeket!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön igazán tehetséges: ne akarjon hát másnak, többnek látszani, mint ami. Inkább próbálja meg kihozni az önben mélyen rejlő tehetséget. Az Oroszlán újhold most sokat segíthet önnek ebben!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Eddig talán kicsit nehéznek érezte sorsát: most lassanként megkönnyebbülhet, a terhek lassan legurulnak a válláról. Talán egy kicsit éreztetnie is kellene magával. Mire vágyik, mi jelentene kikapcsolódást? Tegye azt!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás