Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár volt mostanság konfliktus elég, a családi összhang és nyugalom már kialakulóban van, Karácsonyra minden rendbe is jöhet. Addig is díszítse fel szívét, lelkét, és gondoljon mindenkire megbékéléssel!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha még mindig úgy érezné, hogy sötétben tapogatózik önmagát és a követendő irányt illetően, most képes lesz kiutat találni, bár ehhez lehet, hogy irányt kell változtatnia. Ma értékes meglátásai lehetnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne féljen kimutatni érzelmeit, igyekezzen mindenben a párja kedvében járni: a kapcsolatukra ez nagyon jó hatással lesz, és meglátja, a munka is jobban megy majd, ha béke van a lelkében!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Párkapcsolatában valamilyen konfliktus támadhat. Nézzen magába, talán ön is az oka annak, hogy így jártak. Féltékenység, vagy túlságosan birtokló, manipulatív viselkedés állhat a veszekedés hátterében. Ha meg is történik most, akkor legalább tanuljon belőle az elkövetkezőkben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha a társa, vagy mások sértődöttnek, vagy érdektelennek mutatkoznak, ne hagyja, hogy önre is átragadjon ez a gondolkodásmód. Az is lehet, hogy bármily jószándékú is, olyan leereszkedően, közelít a másikhoz, hogy azzal vált ki benne ilyen reakciókat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mindaddig nem hagyja magát meggyőzni egy esetleges esküvőre, összeköltözésre, amíg nem biztos abban, hogy a legjobbat választotta. Valóban jól teszi, ha nem bízza a véletlenre a boldogulását. Ám az sem jó, ha olyan magasra teszi a mércét, hogy azt senki ne üthesse meg.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A kedvesével régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Párjában maximálisan megbízhat, nem érdemes hát visszautasítania a segítségét. Ha kitartó és bizakodó, meg fogja találni a helyes utat a magánéletében. Nem szabad azonban siettetnie a dolgokat, mert úgysem fognak hamarabb megtörténni, és ezzel csak feleslegesen frusztrálná magát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lelkileg túlfűtött, és ez a lelkesedése akkor hasznosítható, ha olyan munkát végez, amiben valóban örömét leli. Kreativitásának nincs gátja. Valami nagyot alkothat most. A párkapcsolatban is lelkes, sőt, rámenős. A párjától függ, hogy ezt hogy viseli: tetszik neki, vagy túlzónak találja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sikerre, eredményekre vágyik. De nem mindegy, milyen áron éri el. Most jó lehetősége van találkozni olyanokkal, akik segítségére lehetnek. Válassza ki azt az embert, aki a legszimpatikusabb! Jó lenne, ha a pihenésre, elvonulásra is találna időt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az anyagi problémák önt sosem csüggesztik, inkább roppant találékonnyá teszik. Így persze a leküzdésükre is sokkal jobbak az esélyei. Ráadásul, amit csinál, azt felelősséggel, kötelességtudattal teszi. Ahogy mindig, most is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár ön rugalmas természet, hajlamos rá, hogy talajvesztettnek érezze magát. Ne felejtse el azonban, hogy önmagában bizonyosságra találhat. Ez a belső erő, hit segítheti abban, hogy a változásban is állandóságra leljen.