Cikkünk elolvasása után nem lesz több kétség, Chanel, Dolce & Gabanna vagy Dior legyen az. A csillagok segítenek megoldani a problémát!

Kos

A Kos mindig előre halad és semmi sem állíthatja meg. Ez az erős személyiség inkább a klasszikus, erős aromájú illatokat kedveli. A citrusfélék, menta, boróka, szantálfa jegyekkel ellátott illatok inspirálja.

Fotó: Pixabay

Bika

A Bikák a legnagyobb ínyencek. Kellemes illatokkal veszik körül magukat, imádnak kísérletezni. Szeretik a természetet, ezért a virágos, bergamott, vanília, fahéj és ylang-ylang jegyeket választják.

Ikrek

Az Ikrek tele vannak új ötletekkel és igyekezknek az élet minden pillanatát élvezni! Kedvenceik a könnyű virágos és frissítő illatok citrusos jegyekkel. Az Ikrek azonban ingatagok szenvedélyeikben, szívesen kipróbálják a divatos újdonságokat is.

Rák

Ez az állatövi jegy imádja a harmóniát, fontos számára a nyugodt légkör. Mivel a rák víz jegy, előnyben részesíti a tengeri szellő illatát, a frissítő nyári virágos és gyümölcsös jegyekkel kombinálva. Jobb, ha klasszikus kompozíciókat adunk neki.

Fotó: Pixabay

Oroszlán

Az Oroszlán kimeríthetetlen energiaforrás, pozitivitás és inspiráció. Irigylésre méltó! A bazsalikom, ylang-ylang, gyömbér és pacsuli jegyekkel ellátott parfümök tökéletesek a tüzes jellegükhöz.

Szűz

Imádják a hideg aromákat fanyar jegyekkel, amelyek kihangsúlyozzák visszafogott személyiségüket. Ha a szüzek el akarnak merülni a romantika és az ünnepély légkörében, egzotikus illatokat választanak. Olyan aromát kell szerezni, amelyekben az izsóp, a boróka, a teafa jegyei dominálnak.

Mérleg

A Mérleg otthona tele van virágokkal, mindig nyaraló hangulat és gondtalan légkör uralkodik benne. Imádja az illatos virágjegyeket. A rózsa, a frézia, az árvácska a nagy kedvencek közé tartozik, de a gyümölcsös egzotikus újdonságok sem idegenek számára. A Mérleg férfiakat vonzzák a meleg dohányillatok, amelyek bizalmat adnak számukra.

Skorpió

A Skorpió egy élénk és független csillagjegy, aki nem fél megbotránkoztatni a tömeget. Ha szeret, akkor élete végéig, ha utál, akkor találóan csíp meg. A tengeri szellő és a jeges víz frissítő jegyei segítenek megnyugtatni őt. A nárcisz, hűvös és érzéki illatok neki a legjobbak.

Fotó: Pixabay

Nyilas

Sok barátja van, mindig vidám és a társaság közepe. Szereti a gazdag és eredeti illatokat, amelyek sokáig az emlékezetben maradnak. Ez lehet frissítő tengeri jegy, virágok éles illata vagy az egzotikus gyümölcsöké. A Nyilasokat az ylang-ylang, a majoránna és az ánizs jegyzetei is vonzzák.

Bak

Felelősségtudat, büszkeség, visszafogottság – ha 3 szót kellene találni, ezek lennének azok. A nők imádják a kamélia illatát, a férfiakat pedig a moha, a fa és a gyógynövények aromája ragadja meg. Zsálya, eukaliptusz, fenyő, szantálfa jellegeket kedvelnek, de imádni fogják a frissesség, érett gyümölcs vagy virág illatú parfümöket is.

Vízöntő

A Vízöntő könyörtelen idealista, a függetlenség és a szabadság harcosa. Mindig valami újat keres, bátran kísérletezik és optimizmusával elbűvöl másokat. Nagyon előnyös számára az elegáns virágillat (például a rózsa vagy a narancsvirág). Értékelni fogja a frissítő tengeri palackokat.

Halak

Kettős természet jellemzi. Érzéki és állandó, másrészt energikus és könnyen megbirkózik a nehézségekkel. Soha nem fog tudni ellenállni a liliomok és az orchidea illatának. A mimózia energiát ébreszt benne, határozott cselekvésre ösztönzi. A gyengédség és a fantázia világába a moha és az ámbra küldi őt.

A parfüm olyan, akár a szerelem – megfoghatatlan. Hosszú ideig keressük, őrizzük… Ha nem hiszel a horoszkópban, és keresed a nagy Őt – ne hagyd abba, hajrá! (x)