RETRO RÁDIÓ

Ott találhat rád a szerelem ma, ahol nem is gondolnád





Egy felszínes, vagy baráti ismeretség egyre inkább kezd más színben feltűnni előtted



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.21.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Igazságérzete most nem ismer határokat, ebből következően adódhatnak konfliktusai a munkahelyén. Azért gondolja meg, megéri-e minden harcot megharcolni? Ma jobb lenne, ha a békére törekedne!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hiába mondja el a problémáit a barátjának: ő nem úgy fog reagálni a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadnia a véleményét. Kívülről tisztábban látja a helyzetét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagy dolgok várnak önre, amik azonban próbára teszik a türelmét és az alkalmazkodó képességét. Valamilyen speciális munkában kell részt vennie, amiben megmutathatja alkotókészségét, találékonyságát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A retrográd bolygók régi ügyeket hozhatnak vissza. Lehet, hogy emiatt veszekszik a párjával is. Szerencsére ön az a fajta ember, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy kisebb kudarcot élhet át ezen a napon, de hamar túlteszi magát rajta. Egyszerűen nem engedheti meg magának a kesergést. Nagy tettekre hivatott, és a buktatók csak megerősítik. A bizalmat azonban újra kell tanulnia.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valamit elhallgatott, vagy folyamatosan elhallgat a társa elől. Ha valamilyen régi baj árnya kíséri, akkor ideje végre világossággal elkergetni ezt a kísértetet. A kibeszélés az első lépés a megoldás felé. Aztán jöhet a többi.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma kifecseghet egy titkot, amit nem kellene volna épp azok előtt mondania, akik a környezetében tartózkodnak. Ha már így alakult, legalább próbálja meg valahogy jóvá tenni a dolgot. Legalább mondjon valami jót is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Akárhogy tervezte is, biztos lehet benne, hogy egészen másképpen fog alakulni a mai nap. Ne bánkódjon, ne idegeskedjen: jó lesz úgy, ahogy lesz. Törekedjen az értelmes kompromisszumokra! Lássa meg a lehetőséget is az akadályban!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Változatos, újdonságokkal teli napra számíthat. Kedve támad elmenni egy régi helyre, ami valaha nagyon fontos volt az ön számára. Most már egész más színben tűnnek fel az akkori események.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Képtelen ma hosszabb időn keresztül a munkájára koncentrálni, valami folyton elvonja a figyelmét. Ha erre külső okot nem talál, akkor a saját lelkében kell keresni. Talán van valami ügy az életében, amire pontot kellene tennie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma sokan próbára teszik az ön nagyon is törékeny türelmét. Szerencsére önt nem olyan fából faragták, hogy egykönnyen fogást találjanak rajta. Ellenáll a sorozatos támadásoknak, illetve sikerül egyet-kettőt a visszájára fordítania.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy felszínes, vagy baráti ismeretség egyre inkább kezd más színben feltűnni ön előtt. Lehet, hogy ez még önmaga előtt sem egyértelmű, de már kezd másképp nézni az illetőre. Ennek a hátterében a magánéleti problémái is lehetnek.





Ezeket olvastad már?
Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás