Forrás: MVM Next

Az MVM Next egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfelei – akiknek a társaság biztosítja a földgázt, illetve akiknek már régebb óta, 2021. szeptember 1-jét megelőzően is szolgáltatta az áramot – idén ősztől már egy helyen tudják megtekinteni és akár mentett kártyával befizetni áram- és földgázszámláikat, és intézhetik kényelmesen a legtöbb energiaügyüket – közölte lapunkkal az MVM Csoport otthonszolgáltatója.
Az MVM Next érintett lakossági ügyfelei új regisztrációt követően tudják használni az egységes online ügyintézési felületeket, a korábbi applikációk és online ügyfélszolgálatok már nem lesznek elérhetők számukra, így érdemes mielőbb regisztrálni.

A számos előnnyel járó megújulásnak köszönhetően az érintett ügyfelek hatékonyabban követhetik nyomon gáz- és villanyszámláikat, ráadásul automatikusan értesülnek számláikról, diktálási időszakaikról szerződőként és megbízott fizetőként is. Egy helyen kezelhetik továbbá több ingatlan energiaügyeit is, valamint sokak számára hasznos funkció, hogy elintézhetik családtagjaik, albérletük gáz- és áramügyeit abban az esetben is, ha a szerződés nem az ő nevükön van.

Az MVM Next ajánlása szerint érdemes minél előbb letölteni az MVM Next appot, amelyet kifejezetten ügyfeleik kényelme érdekében fejlesztettek, és segítségével – online ügyfélszolgálatukhoz hasonlóan, ugyanazzal a regisztrációval – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézhetők az energiaügyek.
Azon ügyfeleknek, akiknek 2021. szeptember 1-je előtt az ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatta az áramot, online áramügyintézésre továbbra is az
MVM Next EnergiAppban és ezen az oldalon van lehetőségük. Az MVM Next és a korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ szakértői ugyanakkor dolgoznak azon, hogy egyetlen online felületet és applikációt használhasson minden ügyfél az áram- és gázügyintézéshez.

(x)