RETRO RÁDIÓ

Az Oroszlán nagy meccsekre, kemény kihívóra számíthat ma a munkahelyén





Ön azonban valójában élvezi az efféle kihívásokat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.23.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ön nem szereti a köntörfalazást: egyből a lényegre tér, ha el akar érni valamit. Bizonyos típusú emberek azonban ezt támadásnak érezhetik. Pedig néha jobb, ha egy kicsit becsomagoljuk a mondandónkat. Ma erről ön is megbizonyosodhat.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ön, habár nemigen mutatja ki, nagyon érzelmes, érzékeny ember. A mai napon is szerezhet lelki sérüléseket valaki rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott önnel. Ne hagyja annyiban, inkább kérdezzen rá!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Vénusz, a szerelem bolygója az Ikrek jegyébe lép. Ez egy nagyon könnyed, vidám és szerencsés periódust jelez önnek! Szerelem van kilátásban: ha szingli, most bizony sokak figyelmét felkelti, és csak önön múlik, hogyan fogadja mások közeledését.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Egy régóta elhúzódó ügyet zárhat le a mai napon, méghozzá úgy, hogy az önre nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha teljes megegyezésre törekszik, nem hagy nyitva semmilyen kérdést. Ma készségesebbek a partnerei.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Nagy meccsekre, kemény kihívóra számíthat ma a munkahelyén. Ön azonban valójában élvezi az efféle kihívásokat. Tán bele is pusztulna az unalomba, ha néha nem mutogathatná oroszlánkörmeit. Ma szép csatára, fényes győzelemre van kilátása.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Vénusz ma az Ikrek jegyébe lép, ami önre is nagyon pozitívan hat. Sok örömet, flörtöt, könnyedebb ismerkedést és javuló anyagiakat jelez. Éljen ma is azokkal a remek lehetőségekkel, amiket a sorstól kap!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma végre olyasmivel foglalkozhat, amivel már nagyon régóta szeretett volna. Ha valami tartozása van valaki felé, ma azt is megadhatja. Ha önmagának tartozik egy ígérettel, azt se szorítsa többé háttérbe!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Az információcsere rendben van, na de a munkahelyi pletykálódásnak jobb lenne véget vetnie. Nem csak azért, mert rengeteg a teendője, hanem azért is, mert a titkait sajnos kifecsegik a kollégái. Ezután már ön sem tud velük a szokott meleg hangnemben beszélni.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A mai napon egy aprócska rossz szóval vagy félresikerült viccel is megbánthatja a társát vagy kollégáját. Ha úgy látja, hogy így van, ne hagyja annyiban a dolgot. Egy gyors bocsánatkéréssel még mindent jóvá tehet. Sőt: jobbá!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Mostanában érzékenyebben érinti önt a barátai viselkedése. Bizonyos konfliktusokat ezért sokkal radikálisabban kezelhet. Azt is fontolja meg azonban, hogy ön miként viselkedett másokkal. Lehet, hogy csak ugyanazt kapja vissza?

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A Vénusz az Ikrek jegyébe lép, ami kedvez önnek. Egyébként is élvezi a társasági életet, az élénk eszmecseréket, az izgalmas szellemi vitákat, és most lehet is része benne. Egy olyan emberrel hozza össze a sors, aki lenyűgözi intellektusával.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ön igazán nagylelkű, de a józanság mértékét már ne lépje túl az adakozásával! Még akkor sem, ha barátról van szó. Mindenképpen csak annyit adjon neki, amennyit aztán később nem fog sajnálni.





Ezeket olvastad már?
Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás