Fordulóponthoz érkezik ma az Oroszlánok élete, próbáljanak meg helyesen dönteni!





A különböző csillagjegyek szülötteire a legváltozatosabb életfeladatok várnak a mai nap folyamán. Kívánjuk, hogy mindenki vegye észre időben a sors adta lehetőségeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.02.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz és a Mars fényszöge sugárzó szerelmi energiákat jelez. Most igazán szinte lobog önben az életkedv, és sokat flörtöl, ha szingli, ismerkedik is. A párkapcsolatában is teljes a harmónia.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sok feladat vár ma önre, aminek azonban kifejezetten örülhet. Örül, ha látja, hogy olyan feladatot kap, amiben kiteljesedhet, amiben új kihívást találhat. Ráadásul a párkapcsolatában is nagy a szenvedély és harmónia. Kell ennél több?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A céljai lassan elérhető közelségbe kerülnek. Mégpedig minél tisztábban látja a saját útját a lelkében, annál világosabban tárgyiasul majd ön előtt a valóságban is. És annál hamarabb. Segít, ha listát készít az álmairól, vágyairól.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érdekes lehetőségek várnak önre, és végre erőt is érez ahhoz, hogy ezt mind ki is aknázza. A megvalósításhoz azonban még valaki más is kell. Ráadásul neki is önnek kell erőt adnia, ha azt akarja, hogy a segítségére legyen.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerelmi vagy partnerkapcsolatában fordulópontot hozhat ez a nap. Azon múlik az együttmaradásuk, hogy mennyire képesek megérteni és átérezni a másik nézőpontját, világlátását. Vagyis, hogy mennyire szeretik egymást.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap próbára teheti önt egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíve, és akkor állni fogja a sarat. A főnökének úgysem tud, nem is mer nemet mondani. És nem is kell. A próbatételeken keresztül növekszik a lélek, ismerszik meg az ember.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma több elintézetlen ügyét is lezárhatja, a csillagai most ön mellett állnak, és tálcán kínálják a megoldásokat. Persze azért nem árt, ha a párja szavát meghallja. Amit ő mond, azzal ön úgyis mindig egyetért, és most igaza is van.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon jó napot jeleznek önnek a csillagok a Vénusz és a Mars fényszöge szerint. Valamelyik nagy vágyát is teljesíti az univerzum. Fogadja nyitott szívvel, hálával! Ne álljon ellen neki!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Úgy érzi, soha nincs módja rá, hogy nyugalomra leljen, pedig minden vágya az lenne. Az igazság azonban az, hogy lelke vágyja a változást. Csak akkor talál nyugalmat, ha enged ennek a kényszerítő erőnek. Ez belülről jön.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem érdeklik a külsőségek, és az sem nagyon, hogy ki mit gondol. Ez egy jó kiindulópont ahhoz, hogy végre megtalálja önmagát. Amíg ugyanis mindig másoknak akart megfelelni, szétforgácsolódott. Az igazi önmaga tetszetősebb.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Könnyedén átlát ma mindenen és mindenkin. Olyan bonyolult feladatok és helyzetek, melyek eddig próbára tették, most könnyedén megoldásra lelnek az ön kezei között. Az emberek indítékait is tisztábban látja, hátsó gondolatok nélkül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Legszívesebben visszavonulna a külvilág zajától. Érzi, hogy most nem kifelé, hanem befelé kell munkálkodnia. Valamit érlel magában: talán egy gondolat, egy terv formálódik önben. Ehhez csendesség kell.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás