Kos
III. 21.–IV. 20.
A kedvesed legnagyobb csodálkozására a napokban nem kell majd várnia, kicsikarnia tőled a bókokat és a szerelmed kinyilvánítását, ugyanis mindent önként és örömmel teszel. Próbáld meg azonban úgy tenni ezt, hogy a szerelmed számára maradjon esély a harcra a szavaidért és az ölelésedért, különben teljesen unalmassá válhat ez a nagy idill.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Mostanában úgy tűnik számodra, hogy a kedveseddel folytatott beszélgetéseitek egy monológhoz hasonlítanak. Az esetek többségében nem igazán hallgat rád, a mondanivalóidra sem túlzottan kíváncsi. Lehet, hogy nem érdekli a téma, amit felhozol, vagy csak nem érti a szándékaidat? Bárhogy is van, közöld vele, hogy ez neked nem esik jól.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Meglehetősen magányosnak érzed magad, még a szeretett ember karjaiban is. Úgy gondolod, hogy a látszat ellenére nem szeretnek és nem becsülnek meg eléggé, azokra az érzelmi morzsákra pedig nincs szükséged, amiket dobnak neked. Próbáld meg azonban alaposabban átgondolni a helyzetedet, mert a csillagok szerint túlzásba estél, és a helyzet valójában nem így van.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Magad is meglepődsz, hogy milyen kiválóan megy a kommunikáció a szerelmeddel. Végre beérett az a sok tudatos munka, ami arra irányult, hogy jobban megértsétek egymást. Szinte szárnyaltok, lubickoltok a szerelemben, örültök egymás társaságának. Kiváló időszak ez, és úgy érzed: minden jel arra utal, hogy megtaláltad a lelki társadat.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Elgondolkodtál már azon, hogy ártalmas ez a folytonos leskelődés, hasonlítgatás magad körül? Egy ideje azzal foglalkozol, hogy a saját kapcsolatodat a másokéval hasonlítgatod. Irigykedsz ha más, boldogabbnak tűnő párokat látsz, és egyre több hibát veszel észre a kedveseddel kapcsolatban. A csillagok azt üzenik: ennek semmi értelme!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Különlegesen nagy figyelmet igényelnek tőled a napokban a szeretteid és ezt érzed, érted. Mivel te is kíváncsi vagy rájuk, szeretnél mindenkit meghívni magatokhoz, de talán túlzás most egy ekkora sereg. Elég lesz egyelőre, ha felhívsz pár, számodra fontos embert, és megkérdezed tőlük, hogy érzik magukat, a gyermekeidet pedig elviszed a strandra vagy egy állatkertbe.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Összegömbölyödni, elbújni egy sarokba, úgy tenni, mintha láthatatlan lennél… Ezt szeretnéd a legjobban. A héten nem te leszel a társaság középpontja, de alapvetően ezt senki sem várja el tőled és nem is kényszerít rá. A kedvesed azért megérdemel egy gyengéd csókot vagy egy SMS-t, amely egyetlen szóból áll – szeretlek. És mindenki boldog lesz.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Türelmetlen, kedvetlen vagy mostanában és sokat örlődsz azon, hogy ezt a viselkedést megengedheted-e magadnak a kedvesed előtt. Igen! A csillagok azt üzenik: a szerelmed úgy fogad el, ahogy vagy, az örömöddel, bánatoddal együtt! Ne kritizáld folyton magadat. Ha állandóan álarcot fogsz viselni és másnak mutatod magad, ennek a kapcsolatnak vége szakad.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Szinte vizslatod a kedvesedet, hogy mikor mit reagál, milyen arckifejezést vág a különböző helyzetekhez, mondataidhoz, tetteidhez. Ezt már nyugodtan nevezhetjük akár kötekedésnek is. Minden lépését úgy értelmezed, hogy elégedetlen és csalódott, ez pedig egyre közelebb visz a szakításhoz. Valóban ezt akarod? Talán jobb, ha nem provokálod.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A szerelmed egy ideje valami nagy meglepetésre készül, minden energiáját, fantáziáját erre fordítja. Ha esetleg nem úgy sül el a dolog, mint ahogyan azt megtervezte, akkor is próbálj meg örülni, hiszen ez az ember mindent megtett, hogy kedveskedjen neked. Összepontosíts arra, hogy szeretnek, hogy becsülnek, mivel ez egy óriási dolog!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A napokban kapsz valamit, amire még évek múlva is úgy emlékszel majd, hogy az a sors ajándéka volt, és többször is megköszönöd magadban. Van egy terved, amitől mostanában elég messze kerültél, de ne veszítsd el az önmagadba vetett hitet, mert ezt csak te adhatod meg magadnak. Az univerzum azt ígéri: eljön még a te időd, és nem is olyan sokára!

Halak
II. 20.–III. 20.
Szinte provokál a kedvesed, hiszen egyfolytában a hibákat keresi a szavaidban, tetteidben, és minden lépésedet megpróbálja kijavítani. Légy türelmes, de nyugodtan figyelmeztesd, hogy ez a viselkedés neked kissé sok már. Minden- áron nem szeretnél alkalmazkodni másokhoz és a megaláztatást sem vagy köteles elviselni.