Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán ha kedvesebben közeledne a párjához, nem kellene annyit morogniuk egymásra. Mindenki vét valamiben, de a kulcs a megbocsátás és feledés. Próbáljon meg úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Legyen nagyvonalú az érzelmekben is!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Magánéleti gondjai most olyan jellegűek, hogy segíthetnek rajta apró örömök (fodrász, kozmetika, új ruha), de a megoldáshoz önmagában ez még nem elég. Ehhez egy nagy elrugaszkodásra lenne szüksége. És leginkább örömre. Tanuljon táncolni például, vagy foglalkozzon a hobbijával!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Még csak csütörtök van, de ön már a hétvégéről álmodozik. Nem is baj: így legalább lesz ideje mindent gondosan megtervezni, megszervezni. Gondoljon a váratlan vendégekre! Ha felkészül, nem érheti meglepetés. Kedvese ma meglepheti valamivel.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nyissa ki a fülét: amit ma hall, hamarosan hasznára lehet. Többet is kellene mozgolódnia. Ne vesse meg a futó ismeretségeket sem. Egy véletlen találkozásból is lehet a közeljövőben új lehetőség, akár munka is az életében.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Baráti meglepetésre, ajándékra vagy látogatásra számíthat a mai napon. Egy különleges meghívás pedig egészen feldobhatja a kedvét. Még a kalandozásra is kedve kerekedhet, noha eddig talán ódzkodott az ilyesmitől.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hibát hibára halmozhat: a mai napon inkább ne kezdjen nagy precizitást igénylő munkálkodásba. Ebben ön általában igen jó, de most valahogy a fejük tetejére állnak a dolgok. Az álmodozásban ma jobb, mint a számításokban.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön most sikert sikerre halmoz, de azért ne hagyja, hogy ez a fejébe szálljon! Ha túlzottan elégedettnek mutatkozik, az mások szemében esetleg pökhendiségnek tűnhet. A szerénység kellemesebb hozzáállás mások számára.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mostanában valahogy nincsen kibékülve önmagával. Kételyek gyötrik, és csak nehezen tudja rászánni magát a döntésre. Sajnos a körülmények sincsenek a segítségére ebben. Ma azonban történhet valami, ami megoldást kínál.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hiába, hogy anyagilag megbecsülik a munkahelyén: ön ezt már kevésnek érzi. Az élet azonban nem csak a munkahelyen zajlik: ha a biztonságát nem akarja feladni, akkor keressen módot a kreativitásának valamilyen hobbiban.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon könnyebben hozhat megfontolatlan döntéseket, mint egyébként. Mintha cserben hagyná szokásos kiegyensúlyozottsága, mértéktartása. Nem baj, de kardinális kérdésekben ne döntsön.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap újabb változást hoz az életébe. De be kell vallania: ön már nem is tudna a változások nélkül élni. Az újabbnál újabb tervek és célok önnek, nem, a hitvesének azonban annál inkább fájhatnak. Ő lassabban érik, várja be!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma minden eddiginél nehezebbre eshet önnek, hogy koncentráljon. Olyan, mintha egy másik világban járna, mintha ellebegne. Az álmodozás termékeny is lehet, ha ön művészi alkat.