Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A pontatlan megfogalmazás, a félreértés sok gondjának lehetett már eddig is okozója. A mai napon megint ezzel kell számolnia. Ezért jól teszi, ha mindent inkább kétszer mond, és ön is rákérdez, ha valamit nem lát tisztán.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az Ikrekben jár. Ma a könnyed beszélgetéseké lehet a fő szerep. A pénzügyeket ne is említse, a társalgásban inkább a humort, mint a megoldásokat keresse. Ha ma feldobja a barátait, holnap úgyis mindent meg fognak tenni önért.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénzügyekben számíthat a váratlanra: vigyázzon, ez éppen úgy lehet veszteség, mint nyereség! Ezért, ha zsúfolt helyeken jár, vigyázzon nagyon az értékeire! Persze az is lehet, hogy meglátja álmai kabátját, és nem bír ellenállni a kísértésnek.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Különleges megérzései lehetnek. Ha tanácstalan volt valamivel kapcsolatban, most mint egy égi szikra, megérkezik az univerzumtól a megoldás! Bízzon magában és az intuíciójában.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A túlzásra való hajlama ma az adakozó kedvében mutatkozhat meg leginkább. Ez azonban jó is lehet, hiszen olyanokkal szemben is nagyvonalú, akik eddig kételkedtek önben. Most egy csapásra megnyerheti a szívüket.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha még a hétvégéket is munkával tölti, akkor el kellene gondolkozni azon, hogy talán túlvállalta magát. Jó lenne, ha valamelyik feladatot le tudná adni. Ha mást nem, legalább a házimunkát bízza másra. Aktivizálja a családtagjait!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold az Ikrek jegyén halad keresztül. Bár egyébként is szuper a humora, ma mindenkit levesz a lábáról szellemes megjegyzéseivel. Aki nem értékeli a vicceit, azzal meg ne is foglalkozzon, a lényeg, hogy jó a hangulata.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Az is annak számít, ha végre összeszedi a bátorságát, és előhozakodik azzal, amit már régóta tervez…

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha eddig nem tette volna meg, ma közölje végre a kedvesével, hogy milyen tervei vannak a jövőt illetően. A megvalósításához ugyanis elengedhetetlen az ő segítsége, támasza, és az ötletei is. Kérje ki a véleményét!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne feledkezzen meg a szeretteiről, barátairól. Van valaki a környezetében, akit különösen el kellene halmoznia. A mai nap kitüntetett lehet az illető számára: talán valami évforduló, vagy névnap miatt. Az is lehet, hogy egy különösen jó hírt kap a párja.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon jobb lenne elkerülnie a lehetséges konfliktushelyzeteket. Ezért inkább csak olyanokkal találkozzon, akik felől biztos lehet, akik nem jelentenek riválist az ön számára, vagy nem irigyek önre.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki minden áron ki akar csikarni önből egy ígéretet. Ne hagyja magát, főleg, ha tényleg szándékai ellenére történne a dolog. Álljon a sarkára, mondjon nemet!