Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Úgy érezheti, az utóbbi időben kissé elhanyagolják szerettei, barátai. Kesergés helyett inkább tegye meg ön az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogja, hogy korántsem feledték el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint ön.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sok változás, váratlan körülmények miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok az ön környezetében. Igyekezzen legalább önmagában megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segítheti abban, hogy a változásban is állandóságra leljen.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merülhet. Ez csupán abban akadályozza meg, hogy a munkáját rendesen végezze. Ha a főnökei épp nem látják, akkor jó. De ha igen, akkor inkább jelentsen beteget, vagy vegyen ki szabadságot!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Igen jó napra számíthat. Lelkes és energikus, de azért ezt ne csak a munkára fordítsa. A házimunka is megvárja: kicsit próbáljon meg több időt szentelni a családjának. Ők sem bánják, ha ma nem az étkezéseké lesz a fő szerep.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai nap számvetést készít: ne csak a kudarcokat számolja, hanem értékelje a sikereit is. Az önbizalmának is jót tesz, ha elismeri a haladást, a családjával is elismerteti azt. A kudarcok meg arra jók, hogy tanuljon belőlük.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Javítania kellene a kommunikációján. Habár a munkahelyén ez szuper jól megy önnek, az otthonában, éppen a családjában nagyon döcögősen megy ez a dolog. Az már nem út, hogy mindent magába folyt, hogy valakit meg ne sértsen.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hiába akar jót, jól is kell előadnia az akaratát. Ellenkező esetben számíthat a családja riadalmára és ellenállására. Ha azonban az előnyök ecsetelésével kezdi, és csak utána adja elő a nagy változtatások árát, akkor meggyőzőbb lehet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lelkesedéssel teli időszakot élhet át most, különösen, ha a mai napját az önmegvalósításnak szenteli. Ne hagyja hát, hogy bármi, vagy bárki is eltérítse önt ettől az úttól. Győzzön meg valakit a környezetében, hogy segítsen önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vállaljon kevesebb feladatot, mert annyi keze még önnek sincs, amennyi mindenbe belekezdett az utóbbi időben. Ráadásul ön szereti jól is csinálni a dolgait… Ahhoz pedig idő és ihletettség kell. Haladjon kicsit lassabban!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön kitartó és megbízható, és ezért ugyanezt várná el a családtagjaitól, leginkább persze a kedvesétől. Ha azonban ez túlzott számonkéréssel párosul, akkor sajnos éppen az ellenkezőjét érheti el vele, mint amit szeretne. Legyen előzékenyebb az adakozásban!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Itt az idő, hogy végre ne csak keresse, de meg is találja a szerencséjét. Van valaki ön mellett, aki a segítségére lehet okos tanácsaival, az önénél sokkal jobb taktikai érzékével. Használja a kedvese erejét!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A kedvesével régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre!