Nagy változásra készülhetnek ma a Kosok, pozitív fordulatot vesz az életük!





A mai nap sok jegy szülötteinek szerez kellemes perceket, nemcsak a Kosoknak: az Ikrek, a Rákok, a Skorpiók és a Nyilasok is nagyon jókedvű, szerencsés fordulatokkal teli élményeket élhetnek át.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.31.
Szerencse

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap és Jupiter fényszöge komoly fellélegzést jelez. Ha az elmúlt két napban voltak is komor gondolatai, ezeket most mintha elfújná a szél. Végre újra pozitív színben látja a világot, és az önre jellemző lelkesedéssel vág bele.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Igazán nemes gesztusra számíthat ma egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismert. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Az utóbbi időben nagyon begubózott. Most változtasson ezen!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Nap és a Jupiter fényszöge szerencsét, jókedvet, áldást hoz a mai napon. Boldoggá teheti ma a kedvesét egy egészen aprócska meglepetéssel is. Ráadásul egy ellenségéről kiderülhet, hogy sokkal jobb szándékkal van ön iránt, mintsem hitte róla.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai napon végre jól érezheti magát. Mindennapi teendőit is könnyebben elvégzi, és marad bőven ideje arra is, hogy egy kicsit a hobbijának éljen. A párkapcsolati gondok is egy varázsütésre tűnnek el. Ma minden jó.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha egy bizonyos ügy vagy ember iránt elkötelezettséget érez, akkor itt az ideje, hogy ki is álljon mellette. Ne sajnálja az időt arra, hogy ápolja a baráti kapcsolatait, és a szomszédaival is beszélgessen ma egy kicsit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon csak azokat az embereket tudja elviselni maga mellett, akik hasonlóan gondolkodnak mint ön, akik hasonló hullámhosszon vannak. A kedvese az egyik, s a legközelebbi barátai lehetnek még ilyenek. Nagy bölcs beszélgetéseket kezdeményezhet velük.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Furcsa, szélsőséges helyzetekbe keveredhet a mai napon. Ezzel még önmagát is meglepheti, hát még a családját. Nem szoktak hozzá ahhoz, hogy ön ilyen fura ügyekbe keveredik. De hamar ráéreznek mind a kaland ízére.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap és a Jupiter végre elkergeti a viharfelhőket a feje fölül. Nagyon jól érzi ma magát: minden gördülékeny és nyugodt, minden sikerül. Semminek sem kell kétszer nekifutnia. Élvezze ki!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Végre megtalálhatja a lelki nyugalmat, lassan a belső egyensúlya is helyreáll. A harmónia kívül-belül kezd meglátszani önön. Van ugyan még mit tennie érte, talán nem is kevés. Kezdje meg a nagytakarítást kívül-belül!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon minden eddiginél fontosabbá válhat önnek a függetlensége, és az, hogy szabadon ki tudja fejezni a mondanivalóját. A szokásosnál is nagyobb mértékben igényli az elismerést. Meg is kapja!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A boldogság mulandóságáról elmélkedhet ma, és közben észre sem veszi, hogy a boldogtalanság is az. Habár az utóbbiban könnyebb benne ragadni. Mert a boldogság nem a változatlanság, hanem épp a változatosság.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön a megértés és a szelídség szobra. Annál meglepőbb, hogy van ember, aki még önt is kihozhatja a sodrából. Minél közelebbi emberről van szó, annál nagyobb lehet a baj, annál inkább el kell gondolkodnia a kapcsolatuk természetén.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás