November 30.

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
Gyengének, kimerültnek érzi magát. Valószínűleg a mostanában sokszor előforduló álmatlanság, illetve a sok alacsony kalóriatartalmú étel lehet a ludas. Ne kínozza a testét tovább szigorú diétákkal, illetve egy jó kis vitaminkúra is elkezdődhetne.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Bár nem számított rá, kellemes meglepetésként éri, hogy a munkahelyén az új terveihez olyan támogatókat talál, akikre nem gondolt volna. A csillagok azt üzenik, ha mégis úgy tűnne, hogy elakad, mindig nyílnak új utak.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Valami iszonyatosan zavarja önt, de saját magának sem tudja megmagyarázni, hogy mi ez a nyughatatlan érzés. A szeretteitől nem kell tartania, bennük bízhat. Szeretne többet költekezni, de ha ésszerűen gondolkodik, rájön, hogy ennek most nincs itt az ideje.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Már kora reggel egy rakás megoldandó probléma szakadt a nyakába, de ebben az a jó, hogy lesz ideje mindenre, illetve az sem mellékes tény, hogy semmi komoly gond nem érte. Kedvese eddig hanyagolta, de ma újra lesz idejük együtt tölteni az estét.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Hobbija egyben a szenvedélye is, amelyet ma több, idegen emberrel is alkalma nyílik megosztani és ez büszkeséggel tölti el. Egyre több követője, rajongója lesz. Az egyedülálló Oroszlánok nyíltságuknak köszönhetően megismernek valakit, aki érdekes lehet számukra.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Mindenkinél jobban tudja, hogy a valódi munkába vetett befektetés mindig megtérül. Ezt éppen ma fogja érzékelni és ettől rendkívül boldog lesz. Pénzbeli és szóbeli dicséretben fog részesülni. Ünnepeljen!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Sokkal kevesebb energiája marad a nap végére, mint arra számított, pedig akkor sem állhat meg végleg. Végezze hát el a szükséges, utolsó simításokat és a kellemes kimerültség jól fog esni. Otthon kipihenheti magát.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Egészsége remek formában van, mégis úgy érzi, kezd idegileg kimerülni. Bár ez ebben az időszakban szinte lehetetlen, gondoskodjon a pihenésről is, mert ki fog készülni. Családjával kapcsolatban talán soknak tűnik a kötelezettség, de ez alól senki sem kivétel.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Sokkal többet elemez másokat, mint kellene, sőt, ma akaratlanul is megbánt valakit a megfigyelései közlésével. Erre senki sem volt kíváncsi. Legközelebb tartsa meg magának a megjegyzéseit. Semmi joga ahhoz, hogy kioktassa a környezetét.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Minden terve úgy alakul, ahogyan szerette volna, ez pedig hitet ad a fényesebb jövő tervezéséhez. Tegyen csak nyugodtan így! A csillagok támogatják az erőfeszítéseit. Az estéje nagyon-nagyon érdekes, sőt, feledhetetlen lesz.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A mai nap nagy kérdése az, hogy képes lesz-e hosszan megőrizni a koncentrációs képességét. Ha úgy érzi, hogy nem, akkor kérjen segítséget a közvetlen munkatársától vagy akár a főnökétől. A fegyelem ma létfontosságú.

Halak
II. 20.–III. 20.
Remekül alakul szeretteivel a kapcsolata. Sugárzik önből az önbizalom és a szeretet, ez pedig jó érzéssel tölti el a környezetét is. Optimizmusa átragad a család többi tagjára is, és ez felráz mindenkit. Jó érzés egymást támogatni.

 

December 1.

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
Tegyen meg mindent a megfelelő együttműködés érdekében a munkahelyén. Kiemelten figyeljen oda, hogy hullámzó érzelmei ne akadályozzák a kommunikációban. Az esetleges rosszkedve csak önre tartozik, na meg a családjára, akik segíteni fognak.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Fokozott érdeklődést vált ki önből valami. Álljon meg, gondolja át, hogy mik az ön lehetőségei és mit tehet annak érdekében, hogy a jövőjét kedvezően befolyásolja. Jelentős változások várhatóak a környezetével való kapcsolatában is, aminek örülni fog.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Sokféle esemény vár ma önre. Készüljön fel arra, hogy sok mindent befolyásolhat a körülményein a saját érzelmi állapota, a dolgokhoz való hozzáállása. Ha lehetősége van rá, ismerkedjen idegenekkel. A házimunka ráér később is.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Hangulatváltás, megújulás vár önre. Minden ami most történik, nagy jelentőséggel bír az életében. Nyugodtan sűrítse be a munkahelyi naptárát, így hamarabb elvégezheti az önre váró feladatokat. Nagyszerű alkalom a szerelmi találkozókhoz.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Egy-két téma elmozdulhat az életében, de kedvező irányba. Sorszerű változások várhatóak. Érdekes meghívásokat kaphat a közeljövőben, amelyek feldobják a kedvét. Keressen olyan társaságot, ahol komfortosan érzi magát és nem kell feszengenie.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ma több fontos és hasznos dolgot megold, ám ügyeljen arra, hogy ne pazarolja feleslegesen az energiáit. Ellenőrizze a postaládáit, ugyanis megérkeznek azok a fontos információk, amelyeket várt. Az estét nagyon élvezi, jó lesz otthon lenni.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Megfelelő időszak arra, hogy elemezze, értékelje a vágyait, a terveit és a munkahelyi kapcsolatait. Elkezdenek működni a megérzései, amelyek rengeteg kérdésben segítenek jól dönteni. Foglalkozzon kicsit a külsejével, látogasson el a fodrászához.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Hasznos és kellemes lesz a napja, ugyanis végre válaszol az üzleti partnereinek, illetve a rég elhanyagolt barátoknak, ismerősöknek. Este próbáljon meg egészséges módszerekkel kikapcsolni. Jó alkalom visszatérni a sportoláshoz.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Energikus, sikeres emberekkel lesz körülvéve a napokban, ami önt is arra ösztönzi, hogy nagyobb kedvvel álljon neki a megoldandó feladatoknak. Olyan információkat kaphat, amelyek birtokában anyagi előnyökhöz juthat. Az este jó lesz a családi kupaktanácshoz.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Kellemes és eredményes lesz a Bakok hete. A csillagok azt tanácsolják, hogy ne halassza sokáig a feladatait. Ahogy csak teheti, folytassa le a fontos megbeszéléseket. Szerettei kéréseit helyezze előtérbe, ne hanyagolja el őket.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Mutassa ki nyugodtan az érzelmeit, az érzéseit annak, aki azt megérdemli. Ha esetleg nem azt a válaszreakciót kapja, amire számított, ne keseredjen el, ugyanis nem mindig képes mindenki megfelelően reagálni. Költsön magára, az igényeire.

Halak
II. 20.–III. 20.
Kiváló megérzései segítik önt abban, hogy az esetlegesen megromlott kapcsolatait rendbehozza. Jó időszak ez tervei bemutatására, megvalósítására. Élvezze az élet örömeit, találkozzon egy régi barátjával, élvezze a társaságát.