Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr hátrálni kezd a mai napon. Ez sok bosszúságot jelez, ugyanakkor azt is jelzi, hogy valaminek az újragondolása, újraértékelése kerül terítékre. Mi lehet az, aminek még egyszer neki kell futnia?

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Feltűnhet a színen egy régi szerelme. Jól gondolja meg, teret ad-e az érzéseknek, amik a találkozás nyomán ébrednek önben. Lehet, hogy működne a dolog, de az is, hogy újból csak a régi problémákkal kellene küzdeniük.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kicsit elege van már abból, hogy a családban minden gond az ön nyakába szakad. Talán igaza van, de ön is tehet erről. Vegye a bátorságot, és tegye szóvá, hogy osztozni akar a házimunkában. Győzze le az ellenállásukat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nosztalgikus hangulatban lehet, talán azért, mert összefut egy régi ismerőssel. Ha haraggal váltak el anno, akkor most lehetőségük lesz békét kötni. Tegye meg ön a kezdő lépést, a másik hálás lesz érte.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Munkahelyén aktívabb, mint valaha, és még hozzá jól is érzi magát. Végre jó munkatársakra akadt, akik között barátokra, és kellemes társaságra találhat. Otthon pedig szerető társ várja. Kell ennél több a boldogsághoz?

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr, a kommunikáció bolygója megkezdi hátrálását, ennek hatását ma igen erősen érezheti. Tényleg figyeljen rá, hogy pontosan fogalmazzon, mert kérései süket fülekre találhatnak, kérdezzen vissza, hogy értették-e, amit mondott.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ideje végre a tettek mezejére lépnie. Sokáig halogatta, hogy megmutatkozzon, hogy felfedje valós lényét valaki előtt. Most már nem teheti tovább, különben a lelke is belesajdul. Végre írjon neki, tárja fel a lelkét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon sok a teendője, de próbálja meg ma úgy beosztani az idejét, hogy a délutánt már teljes egészében a családjának szentelhesse. Szép dolog a megbízhatóság, de ezt nemcsak a főnökei várhatják el öntől, hanem a család is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Például úgy, hogy már jó előre tisztázza a körülményeket.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érdekes nap áll ön előtt: olyan ismeretségeket köthet, amelyek végre másnak tűnnek az eddigieknél. Nem elsősorban az anyagi hasznukra kell gondolnia, hanem arra, amit emberileg kaphat belőlük. Az sokkal több.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kellemesen indul a napja, de egy találkozó végül nagyon lelombozhatja. Ha a másik véleményére hallgatna, akkor talán idő előtt letenne valamiről. Pedig nem tenné jól. Keresse az olyan emberek társaságát, akik támogatják, nem lehúzzák!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Minden oka megvan rá, hogy elégedett legyen ezzel a napjával, még akkor is, ha kisebb bosszúságok érik a hátráló Merkúr miatt. Az otthonában szeretetet és meghittséget élhet meg, ami kárpótolja a nehézségekért.