Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagy meglepetésben lehet ma része: valami olyan történik, ami megváltoztatja eddigi terveit, elképzeléseit. Ne ijedjen meg, inkább jóra számítson. Még ha valami nehéznek is hangzik elsőre, akkor is jól fog elsülni. A legfontosabb a bizalom!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma minden szavát jól megfontolja, és minden szava célba is érhet. Világosan és tisztán lát dolgokat, kiváló nap ez az elmélyült munkálkodásra, és a tanulásra, vizsgára. Nemcsak jól, de szépen is lát és fogalmaz.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ez a nap sokkal jobban alakulhat, mint azt előre tervezte volna. Amitől félt, az a veszély elmúlik a feje fölül. Megint rájöhet, hogy az örömnél, a vidámságnál nincs semmi fontosabb.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai napon szokatlan támadásnak lehet kitéve. Talán a munkahelyén áskálódik ön ellen valaki, talán a baráti körében akad egy ellenlábasa. A támadás azonban jó alkalmat teremt arra, hogy lemérje az erejét. Nem fog csalódni.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Széles jókedvvel vághat bele nemcsak egy új szerelembe, de ha erre épp nem is vágyik, valami új sportágba, vagy üzletbe is. Nem ismer lehetetlent, hatalmas terveket kovácsol, álmokat kerget, és mindenkit fellelkesít maga körül.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Minden aggodalma semmivé lehet egy pillanat alatt, új távlatok nyílhatnak meg ön előtt. Amit eddig csak gátlásnak érzett, mostantól támasznak tűnhet fel a szemében. Ami eddig a szabadságot jelentette, rájöhet: az kötelesség is.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érezheti, a világ összeesküdött ön ellen. Ma különösen sok támadás érheti. Ez az ön lelki alkatából is adódhat. Ha gyengének mutatja magát, akkor azt hiszik, könnyedén megtámadhatják. Ilyen a világ és az emberi természet.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma apróbb konfliktusai lehetnek a kedvesével, vagy a főnökével, esetleg mindkettővel. Ezek inkább érzelmi alapú zűrök, amiket kellő higgadtsággal, és nagyvonalúsággal kezelve, könnyen úrrá lehet felettük. Engedje el a dühét!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep. A megbocsátás és a türelem is nagyon szép erények!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi a mai napját. Nem is lehet semmi oka a panaszra. Ha csak az nem, hogy a társaságnak egy kicsit híján van. De a mai nap inkább a magányos elfoglaltságokban leli örömét.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma a szokásosnál jobban forog az agya: mindent meg tud oldani, ami eddig nehézséget okozott, amibe beletörött a bicskája. Szellemi csúcsrajárását használja ki: tegyen többet, mint azt eltervezte reggel! Legyen kreatív!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Érzékeny és sebezhető hangulatban találja önt ez a nap. Ezzel persze a legnagyobb terhet a kedvesére rója. Ám nem várhatja el még tőle sem, hogy minden bánatában maradéktalanul osztozzon önnel. Főleg, ha ön túlzásokba esik.