Ma sokat tehetsz azért, hogy végre majd elismerjék az érdemeidet!





Ne nyugodj bele abba, ha mellőzöttnek érzed magad, kedves Vízöntő!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.25.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az anyagi gondok arra kényszeríthetik, hogy változtasson eddigi elképzelésein. Talán fájó lépésekre kényszerül, de még mindig jobb most lépni, mint tovább halogatni a döntést, és esetleg áldozni reménytelen célokra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetőt, vagy egyszerűen irigyli a sikereit. Inkább a saját fejlődésével törődjön, boldogabb lesz!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kisebb-nagyobb feszültségek tehetik zűrössé a napját. Ne adja át magát nekik. Váratlan akadályok kerülhetnek az útjába, és ezek ellen most nem sokat tehet. A fontos döntések meghozatalával várjon egy kicsit.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban. Szerencsére azonban a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvét – keresse meg őket!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma minden áron tetszeni szeretne a világnak, ezért mindent bevethet: új frizura, ruha, kedves kisugárzás. Szerencsére a környezete vevő erre, és sokan valóban a szívükbe is fogadják. Azért ne essen túlzásokba. Csak mindent a helyén!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Változásokat hozhat ez a nap, méghozzá eléggé kellemeseket. Valami jó hírt kaphat, talán megbecsülik egy régi munkáját, vagy elismerést kap eddigi tetteiért. Végre ülhet egy kicsit a babérjain a dicsfényben.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valakiben csalódnia kell, akiben megbízott. Nem hatalmas nagy csalódásról van szó, de azért nem esik jól önnek, hogy kijátszotta az illető. Ne búslakodjon, az idő önnek dolgozik!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma kissé szétszórt lehet, ezért a pontosságot, nagy odafigyelést igénylő munkákat, ha teheti, inkább halassza más napra. A bolygók csapongó, nagy energiái viszont segíthetik a kapcsolatépítésben. A karrierjét is támogathatja valaki.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szép napok elé néz mostanában. Semmi rendkívüli nem zavarja nyugalmát, de a csend és a rend most az leginkább, amire szüksége van, mert belül nagy változások zajlanak a lelkében.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valakinek ma nagy szüksége lehet önre. Segítsen, amennyire tud, de ne vállaljon túlzott terheket magára, csak annyit tegyen, amennyit még valóban jó érzésekkel tud megtenni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ne nyugodjon bele abba, ha mellőzöttnek érzi magát. Rengeteg tehetség van önben, de a világ talán még nem készült fel a fogadására... Ám ez nem lesz mindig így. Ma sokat tehet azért, hogy végre majd elismerjék az érdemeit.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Felerősödik az intuíciója. A ma éjjel különös álmokkal ajándékozhatja meg önt. Figyeljen rájuk, mert sok érdekességet megtudhat a lelkéről, vagy éppen a közeljövő eseményeiről.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás