Kos
III. 21.–IV. 20.
Lehet, hogy valami nem felel meg számodra a kapcsolatodban, vagy egyszerűen belefáradtál a rutinba, és változásra vágysz? Ha igen, akkor érdemes őszintén beszélni pároddal a kétségeidről és az érzéseidről. A napokban – ha úgy érzed, hogy felkészültél –, képes leszel mindezt úgy elmondani, hogy nem bántod meg túlzottan a másikat.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Remek hetet ígérnek a csillagok, legalábbis ami szerelemet és a flörtölést illeti! Ne félj megmutatni mennyire szexis is tudsz lenni! Képes vagy megmutatni a játékosságodat, csak engedj utat az érzéseidnek, a vágyaidnak. Légy kiszámíthatatlan és ragyogó! Ha van, még a kedvesed is meg fog lepődni a titokzatosságodon. A macska-egér játék néha nem árt.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Gyakran kalandoznak a gondolataid a szerelem körül, szinte csak ebben a témakörben vagy képes gondolkodni. Fantáziálsz, álmodozol. Sok esélyed volt már életedben a szerelemre, néhányat kihagytál, de sok csodálatos pillanat van, amire egész életedben emlékezni fogsz. Nem kell attól tartanod, hogy ez az érzés már elkerül! Bízz a jövőben!

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Az egyedülálló Rákot megkörnyékezheti valaki, aki az ő tetszését is elnyeri. Szokatlan, rendkívüli személyiség, teljesen más, mint akikhez eddig hozzászokott. Eleinte talán furcsa lesz ennek az embernek a feltűnő, már-már kihívó öltözéke, a különös szemlélete az élet dolgairól, ám ennek ellenére szórakoztató és kedves. Legalábbis egy ideig.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A csillagok azt ajánlják az Oroszlánnak, hogy hívja el a kiszemeltjét vagy a szerelmét egy randevúra, ám ez most olyan hely legyen, ahol szinte tömeg van. Jó lesz egy klub, kávézó, kiállítás vagy mozi. Töltődjetek fel a mások pozitív energiáival! Egy ilyen érzelmi „tunning” ​​enyhítheti a fáradtságot és kiélezheti az érzéseket egymás iránt.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Szerelmi ügyekben is bízz a sorsban, és tarts nyitva minden ajtót, amelyen be tud lépni a Nagy Ő. Ne utasítsd el azonnal a barátaidtól vagy az ismerőseidtől érkező javaslatokat, tanácsokat. Tárd ki a szívedet, lépj kíváncsian az emberek közé! Menj, találkozz a barátaiddal, mert könnyen megismerkedhetsz valakivel, vagy megtudhatsz valami fontosat arról személyről, aki érdekel.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Lehetőséged nyílik ígéretes ismeretséget kötni a napokban valakivel, ám az is tény, hogy ezzel a lehetőséggel nem igazán lesz kedved, hangulatod élni. Furcsa, már-már rossz hangulatban telnek mostanában a napjaid, így magad sem tudod, hogy mit szeretnél. Romantikus találkozást? Flörtöt? Új ismeretségeket? Vagy egyedül ülni és álmodozni? Lesz időd kitalálni.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ideje lenne rendezned saját magadban is az ellentmondásos érzéseidet. Tudnod kellene, hogy a szeretett személy, aki bármit megtenne érted, teljesen lefoglalja a szívedet, vagy van ott még hely másnak is. Lehet, hogy magad sem tudod, vagy nem akarod beismerni, de az életedben helye van másoknak is az ellenkező nem képviselőiből. Ez nem baj, csak jó, ha tisztában vagy vele!

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Megzavarhatja valami váratlan és nem túl kellemes esemény a romantikus terveidet, azonban minden megpróbáltatás ellenére képes leszel megbirkózni a helyzettel. Legyen a heti mottód, hogy „Minden rendben lesz!”. A lényeg az, hogy ne add fel, és ne engedd át magad a negatív érzéseknek. A tiszta gondolatok, az optimizmus és az önbizalom a kulcsa a jövőbeli szerelmi győzelmeidnek.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Minden gyengédségedre és türelmedre szüksége lesz a kedvesednek! Ez egy nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy ne csak szavakkal, hanem tettekkel is megmutasd, hogyan tudsz bánni vele. Ez az időszak akár fordulópontot is jelenthet a kapcsolatotokban. Az ilyen élmények általában közelebb hozzák az egymást igazán szerető párokat, de ha ámításra épül a kapcsolat, az most véget ér.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Boldog, felhőtlen hangulatban találnak a csillagok, hiszen úgy érzed: végre szerencsés vagy a szerelemben is. Ne lepődj meg, ha az utcán az idegenek mosolyognak rád: a boldogság ragályos. Valószínűleg nem tudod és nem is akarod a széles mosolyt elrejteni. Nos, a jelenlegi állapotod arra utal, hogy a jó úton jársz, ha a szívedre hallgatsz. Élvezd a szerelem eufóriáját!

Halak
II. 20.–III. 20.
Óvatosabbnak kell lenned az érzelmekkel – a sajátjaiddal és a másokéval egyaránt. Ne feledd: aki a szerelemmel játszik, az bármikor megéghet! Persze, hazudnod sem kell, vagy közönyös arcot vágni (persze a Halaknak ez amúgy sem sikerül). Az egyetlen kiút, ha kompromisszumot kötsz saját magaddal és csak egy kis ártalmatlan flörtöt engedsz meg. A lényeg az, hogy ne menj túl messzire!