Kos
III. 21.–IV. 20.
Egész héten úgy érzed, hogy szeretnél valami hasznosat csinálni és ez lebeg majd a szemed előtt, de valahogy mégsem akar sikerülni. Éppen ezért próbáld meg inkább kellemesen tölteni az idődet. Szeresd meg végre magad, és meglátod, hogy a szeretteid is rögtön megérzik a változást, és ennek megfelelően viselkednek majd veled. Aki igazán szeret, az veled marad akkor is, ha változol.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Több nehézséggel is meg kell birkóznod a héten, ezért az eddigieknél is jobban és szigorúbban uralkodj az érzelmeiden. Valaki olyan dolgokat állít rólad, aminek semmi valóságalapja nincs, de ezt be is tudod bizonyítani. Sokat jár a fejedben a volt kedvesed, akivel se vele, se nélküle kapcsolatban voltatok, ám a csillagok azt üzenik: jobb, ha vársz még a visszaszerzésével.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Mostanában különösen erősen él benned a vágy, hogy csatlakozz valamilyen közösséghez, amit könnyedén meg is tudsz tenni, hiszen kiváló a kapcsolatteremtő képességed. Szerelmedre a héten mindenki csak irigykedhet, hiszen lesed minden szavát, teljesíted a vágyaid, kéréseit és szinte kitalálod a gondolatait. Ne feledd azonban: nagyjából ilyennek kellene lenned az év többi napján is!

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A munkád során a napokban többször is előadást kell tartanod, ami nem okoz nehézséget számodra, viszont próbáld meg választékosabban és bátrabban kifejezni magadat. Hidd el: a közönséged hálás lesz érte! A partnered a héten valóban bebizonyíthatja, hogy mennyire szeret, ugyanis a természetednek olyan oldala bújik elő, amit nem biztos, hogy sokan elviselnének.

horoszkóp

Fotó: Getty Images

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Egyedül rajtad múlik az egészséged, ezért ha valóban jelentesz magadnak valamit, akkor tegyél ennek érdekében! A megelőzésen lesz a hangsúly most is. Muszáj lépned magadért! A kedvesed a napokban elkezdi kielemezni a kapcsolatotokat és lehet, hogy több, hajmeresztő ötlettel is előáll majd, hogy mit és hogyan kellene a jövőben lépnetek. Hallgasd meg, talán mond valami építőt!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Melankolikus napokat élsz meg, sokat gondolkodsz a jövőn. Miközben agyalsz, próbálj meg komoly arcot vágni, így senki sem vághatja a fejedhez, hogy nem engeded a többieket jókedvűen élni. Csak érleld a dolgokat, egyelőre tartsd magadban. Kedvesedhez próbálj meg jobban alkalmazkodni! Valóban különleges jellem vagy és megismételhetetlen, de a közös út kommunikációval mehet csak tovább!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Könnyű és kellemes heted lesz! Minden, de szó szerint minden elégedettséget vált ki belőled. Még az is, ha a szeretett anyósoddal beszélgethetsz egy jót. A kedveseddel kapcsolatban nyugodtan hozd meg a megfelelő döntést! Ne habozz, ne kertelj, hiszen hosszú idők óta arra vár, hogy végre elmond neki: neked ő a világ közepe és vele képzeled el a jövőt.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Az elkövetkezendő napokban különösen figyeld a beszégetőpartnereid tekintetét, az ugyanis mindennél beszédesebb. Sok mindenre fény derülhet, ami lehet, hogy nem fog jól esni, de jobb, ha kiderül. A partnered mindent bevet, annak érdekében, hogy elmagyarázza neked, milyen jó dolog a tanulás. Mindezt azért teszi, mert szeretne beiratkozni egy drágább tanfolyamra. Támogasd!

Fotó: Shutterstock

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Óvatosan bánj a szavakkal és a tetteiddel, hiszen a kapkodás ezen a héten nem a barátod! Ha nem leszel résen, elveszítheted az összes eddig kivívott kedvező pozíciódat. Ami a szerelmi életedet illeti, úgy tűnhet számodra, hogy túl sok munkát kell befektetned a kedveseddel való életedbe, amit nem biztos, hogy akarsz. Légy türelemmel! Az ajtót bármikor bezárhatod, de nem biztos, hogy most ez jó.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Alaposan gondold át, hogy kinek és mit mondasz, nehogy udvari bohócot csinálj magadból! Ha óvatosan lavírozol az ellenségeid és rosszakaróid között, száraz bőrrel megúszhatod ezt a hetet. Taktikázz! Ha még nem él a szívedben a szerelem, akkor készülj fel rá, hogy a napokban bármikor megérkezhet. Menj el új helyekre, ismerj meg új embereket!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Valóban komoly anyagi gondokkal küzdesz, de ez ne vegye el az életkedvedet! Próbálj meg haladékot kérni a megfelelő helyeken, ne költekezz feleslegesen, és a türelem meghozza a gyümölcsét. A szerelmeddel menjetek el valamilyen kellemes helyre, de vésd az eszedbe, hogy most egy egyszerű kis kávézó ebben az esetben nem lesz elég. Valami különleges helyszín kell nektek. Mondjuk az első randi helyszíne.

Halak
II. 20.–III. 20.
A közeljövőben csodás szerelmi életet ígérnek a csillagok, ezért ha jól áll a szénád ilyen téren, most nem érdemes kicsapongani. A kedvesed minden szavadat lesi, mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ne utasítsd vissza a közeledését, a figyelmességét, hiszen ő komolyan meg szeretné mutatni, milyen fontos ember vagy az életében.