Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A barátok jelentik most inspirációt, és van valaki, aki sokáig távol volt öntől, de elbűvölheti, ha most végre sikerül találkozni. Ügyeljen az egyik régi barátjára, aki még mindig vonzódik önhöz, de érzései korábban nem teljesedhettek be.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szingli Bika életében mostanság egy komoly és csodálatos szerelem veheti kezdetét. Végre úgy érezheti, nem kell kompromisszumot kötnie semmiben, az illető olyan, amilyet megálmodott magának. Már nem kell sokat várnia rá!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Alaposan végig akarja gondolni a jövőt, mert szent meggyőződése, hogy jó irányban halad, hogy helyesen méri fel a holnapba vezető utat és a tempót is. Ha sikerül feldolgozni múltbéli sérelmeit, sokkal jobban fogja érezni magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Váratlan szerencsés fordulatok tehetik mozgalmassá a mai napot. Kedves, ám rámenős magatartással most szinte mindent elérhet, a magánéletben és a munka területén is, úgyhogy hajrá, csak határozottan!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Családtagjai nem biztos, hogy egyetértenek terveivel. Hivatásában előtérbe kerül egy régóta halogatott ügy, vagy egy konok és merev gondolkodású személy akadályozza a kibontakozásban.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bolygók most fokozott aktivitásra, cselekvésre, munkálkodásra, szolgálatra serkentik. Ez jó is, mert a tüzet le kell kötni, ha nem akarja, hogy elégesse. De a túlhajszoltságtól óvja meg magát! Tovább tart az ereje, ha tud lazítani is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma túlságosan könnyen megy bele olyan játékba, ami nem is biztos, hogy kedve szerint való. A túlzott engedékenységgel nem sokra megy. És mintha a kedvességét is félreértené a másik, és gyengeségnek vélné…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A tüzes Mars sikervágyat és ambíciókat ébreszt önben. Rengeteg ötlettel és elég energiával rendelkezik, hogy ezeket meg is valósítsa. Párkapcsolatát ne tegye kockára egy hirtelen fellángolás miatt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Látszólag nem történnek nagy dolgok életében, mégis aktivitást jeleznek a csillagok több területen. Talán gyengéd érzelmek, szerelmi kapcsolat van kialakulóban, egyelőre rejtve, a háttérben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kitűnően tud takarékoskodni, jól bánik a pénzzel. Mindent elvállal, ami jövedelmet hoz, még azt is, amit más nem tud megcsinálni. Arra ügyeljen, hogy ne használják ki segítőkészségét és jószívűségét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rengeteg megbeszélnivalója akadna társával, de szinte soha nincs rá ideje. Legyen most ön az erősebb, szakítson időt a párbeszédre. Tisztázódnak a félreértések, feloldódnak a gátlások, pozitívan megváltozhat kettőjük között a légkör.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Békésnek ígérkező nap a mai, ha nem korbácsolja fel hirtelen indulataival a tükörsima vizet. A Halak hajlamos az apró fodrozódást is tajtéknak látni, ha éppen nagyon ráér. Élvezze inkább az otthona meghittségét, fejezze be az elkezdett munkáit.