Kos
III. 21.–IV. 20.
Tele lesz a hét kisebb bosszúságokkal, de te is tudod, hogy ezek nem vészes dolgok. Egész héten valamiféle hiányérzeted lesz, de nem tudsz rájönni, mi is okozza azt. Talán a szerelem hiányzik az életedből. Az a „jófajta”, ahol megbecsülnek és viszonozzák az érzéseidet.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Sokat morgolódsz mostanában, pedig csak most kezdődött az év, ráadásul nem is annyira vészes az életed, mint ahogyan azt gondolod, sőt. A hétvégén menj el szórakozni azokkal az ismerőseiddel, akikkel kikapcsolódhatsz és nem csak a sirámokat soroljátok!

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Gondok nyomják a válladat, amelyeket tolsz magad előtt, mert mostanában képtelen vagy megoldani őket. Szeretnél néhány furcsaságnak vagy gonoszságnak a végére járni, de te is tudod, hogy egyszerre nem lehet mindent helyrehozni. Koncetrálj a magánéletedre!

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Ha csak teheted, mindig elkerülöd a konfliktusokat. Szinte betegesen. Ezért tartanak túl sokáig a baráti és más kapcsolataid, amelyeknek már rég le kellett volna zárulniuk. Állj ki magadért végre, mert a párod maximálisan kihasználja a békés természetedet.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Kecsegtető ajánlatot kapsz, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Mérd fel józanul a helyzetet, és úgy adj választ. Ez a lehetőség nem a te világod! Valaki szemet vetett rád és mindent megpróbál bevetni, hogy a kegyeidbe férkőzőn. Rajtad a sor, hogy mit lépsz.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Komolyan el kell gondolkodnod azon, hogy mostanában miért nem halad az életed abba az irányba, ahogyan szeretnéd. Olyan érzésed van, mintha ezt valaki szándékosan blokkolná. Van valaki, akitől valószínűleg meg kellene szabadulnod, mert nem tesz jót neked.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Fontos döntés előtt állsz, amelyet valójában már meghoztál magadban, mert tudod, hogy mi a helyes számodra. A lépésedet viszont a saját, számító éned nehezíti meg, mert a haszon lehetősége elhomályosítja a sok rosszat, amit maga után vonna. Légy okos!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Egyre kevésbé tudod elnézni mások hibáit, tévedéseit, pedig neked is rengeteg volt a múltban és még számos lesz. A kedvesed úgy érzi, túl nagy elvárásaid vannak felé, ami elszomorítja. Ő csak szeretne önmaga lenni, de melletted ez mostanában szinte lehetetlen.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Ravasz módon irányítod az embereket magad körül. Folyamatosan fényezed magadat, a teljesítményeidet, ami néha bele is férne, de sok minden csak félig igaz. Jobb lesz, ha legalább otthon színt vallasz és nem hazudsz többször. Most még kaphatsz segítséget!

Bak
XII. 22.–I. 20.
Nagy reményekkel indultál neki az évnek mind a szerelem, mind a munka terén, de már most kezd lohadni a lelkesedésed. Korai lenne feladni! Van valaki, aki szívesen veszi a társaságodat, csak nem veszed észre, vagy nem értékeled eléggé. Lehet, hogy ő az.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Van egy titkod, amelyet félig-meddig már megosztottál pár emberrel. Bár ködös volt a vallomás, most mégis gondold át és ha tudod, hozd helyre a hibát! Ezek a személyek nem érdemesek a bizalmadra! Ne légy naiv, később visszaélhetnek ezekkel az információkkal!

Halak
II. 20.–III. 20.
Rohangálós, ügyintézős heted lesz, tele kellemes meglepetésekkel. A hétvégén jön azonban a legkellemesebb rész, amikor végre találkozol a rég nem látott fiatalkori barátaiddal. Ott lesz a régi szerelem is. Óvatosan közelítsetek egymás felé! Veszélyes órák jönnek!