Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma könnyen elcsábíthatja önt valami drága holmi, kedve támadhat megvenni valami drága csecsebecsét. Vigyázzon, nehogy mohó vágya holnap keserves bánatba forduljon! Tényleg annyira kell az a valami?

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön mostanában hajlamos a bezárkózásra, pedig ez nem volt jellemző önre. Többet kellene találkozni a barátaival, és hallgatni hívó szavukra. Szabaduljon a gondoktól kissé, keresse azokat, akikkel szívesen van!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Akármennyi is a gondja, csak kellene időt szakítania a családjára is. Ha örökké csak a kötelességeinek él, a végén még őket is csak kötelességnek látja. Pedig ők az élete. Becsülje meg!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egyedül képtelen megbirkózni bizonyos problémákkal, kérjen bátran segítséget a barátaitól, munkatársaitól. Tegye félre a büszkeségét, senki sem fogja kevesebbnek látni önt azért, mert így tesz.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma vonzó ajánlatot kaphat egy idegentől. Mérlegeljen, de ne sokat, mielőtt igent mond. Az ajánlat, habár hirtelen jött, valójában nagyon is megérdemelt, és kiérdemelt. Bízzon magában, és fogadja el!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lassan halad, de minden nap egy lépéssel közelebb kerül a céljaihoz. Nem kell túlságosan ragaszkodnia azonban a terve minden pontjához, de a lényeget szem előtt kellene tartania. Tanuljon a múlt hibáiból!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tartós és biztonságos kapcsolatra vágyott. Most úgy tűnik, mindkét kívánsága teljesült. Ha mégsem érzi magát mindenben kényelmesen ebben a helyzetben, azt már a saját kettős természetének köszönheti.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma szerencséje lehet a szerencsejátékokban: anyagi és lelki állapotához mérten ez lehet csak egy sikeres bliccelés, kaparós sorsjegyváltás, vagy akár pókerparti. Utóbbival azért legyen óvatos! Nem tudni, meddig tart ki a szerencse.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma szokatlanul szenvedélyes lehet minden megnyilvánulásában. Valakiért már régóta odáig van, de bizonyos megfontolások miatt mindeddig megtartóztatta magát. Mind a mai napig…

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán pofont kap a sorstól, de ne féljen: ön az a fajta, akiben minden erő, még az ellenséges is növekedni tud. Amit most átvészel, az megerősíti. Csak meg ne keményítse is egyúttal!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Át kellene gondolnia némely, a közelmúltban tett lépését. Talán valami nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna. Ha módjában áll még változtatni rajta, tegye meg. Ha nem, legalább kérjen bocsánatot!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Feleslegesen aggodalmaskodik. Ott is bajt lát ma, ahol pedig nincsen. Az egészsége is kárát láthatja a folyamatos aggódásnak, szorongásnak. Ha dohányzik, itt lenne az ideje annak, hogy végre felhagyjon vele. Több a munkája is.