Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénzügyi nehézségekre számíthat a mai napon. Önt azonban nem abból a fából faragták, hogy ne tudjon mindjárt megoldást találni minden gondra. A csillagai is azt jelzik, hogy egy mesteri tranzakcióval ma egy csapásra két legyet üthet.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy tűnik, folyton bizonyítani akar, és megfelelni valamilyen elvont elvárásoknak. Ez persze nem tesz jót, hisz mostanság folytonos kapkodásba hajszolja. Próbáljon ez egyszer lemondani a tökéletességről. Engedje el magát!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon igazán sziporkázó: szellemi képességei átlagon felettinek mondhatók. Ennek hasznát veheti, könnyűszerrel megoldja a gondokat. Az alkotás is könnyebben megy.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár minden erejével próbál úgy tenni, mint aki nagyon tevékeny, és nagyon tudja, hogy mit akar, valójában kapkod, és maga sem tudja, merre is visz az útja. Egy darabig még így lesz, de aztán majd tisztul a kép. Tartson ki!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bár az események váratlan fordulatot vesznek ön körül, ön mégis kitart, és úgy áll a helyén, mintha mi sem történt volna. Dicséretes, mert ezzel másoknak is igazodási pontot ad.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A múlt héten sikerült egy kicsit sokat költekeznie, és ennek most bizony kárát láthatja. De a szerencse nem hagyja el: mindig a legínségesebb időkben áll éppen ön mellé. Ma is jöhet egy kis pluszpénz, vagy kereseti lehetőség.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Magyarázkodással nem sokra megy, ha támadás éri. A legjobb, ha az ősi módszert alkalmazza: a legjobb védekezés a támadás. Ha önbe kötnek, fordítsa úgy a dolgot, hogy végül a támadójára hulljon vissza az az erő, amivel önnek ment.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobban tenné, ha nem vonna bele mindenkit a magánéleti problémáiba. A végén éppen önnek lesz elege a sok kéretlen tanácsból, amit kap. A kedvesével kapcsolatos gondjait elsősorban vele kellene megbeszélnie. Csak abból remélhet jót.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az élete úgy hozza, hogy teljesen új helyzetbe kerül, amivel eddig nem számolt, és amihez nem találhat semmilyen sablonos, pláne rutinos megoldást. Annál nagyobb szerepe lehet a találékonyságának. Valamiben most úttörő lehet.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most önre mosolyog a szerencse a pénzügyekben, de könnyen elszalaszthatja, ha folyton csak veszekszik. Ha mással nem is bírja megállni, legalább a főnökével ne vitatkozzon!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jól nézzen körül, amerre jár, mert lehet, hogy az utcán valami hever az ön számára! Valamilyen új sportban sok öröme lehet, de csak ha ez egyszer kitartónak is bizonyul. A barátaival ne veszekedjen, vegye elő a humorérzékét!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hiába szeretné másra fogni az unalom okát, valójában csak önön múlik, hogy képes-e tartalommal megtölteni a mai napját, vagy a kapcsolatát. Ha ötlettelen, ha kedvetlen, akkor a környezete is szürke lesz.