RETRO RÁDIÓ

Érdemes ma felkelni: vérpezsdítő flörtre számíthat a munkahelyén az Oroszlán





Egy munkatársát különösen vonzónak találhatja a mai napon az Oroszlán. Vigyázat: lehet ez a tavasz csalóka játéka csupán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.30.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nem bírja az unalmat, ezért a monoton, rutinszerű feladatoktól a falnak tudna menni. Van azonban valami olyan dolog is, amiben szívesen részt venne! Ne legyen szerény, ajánlja magát a főnökének! Örülni fog neki.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma különleges napra ébredhet: végre az érzelmeit össze tudja hangolni az értelmével, a lehetőségeit a vágyaival. A kedvese ma olyan helyre hívja, ahová már nagyon régen nem. Úgy látszik, újra meg akarja környékezni önt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érzelmes napokat él át. Vagy azért, mert már önnel van a kedvese, vagy azért, mert éppen őt várja. Szívében-lelkében kivirágzik egy érzés. Töltsön minél több időt a szabadban: a füvek, a fák és a virágok segítik ennek a megélésében.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem bír pihenni, de ez most jól is jön, mert rengeteg a dolga. A főnökei is elámulnak hihetetlen munkabírásán és szorgalmán. Jó úton van egy dicséret, sőt akár pénzjutalom felé is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy munkatársát különösen vonzónak találhatja a mai napon. Mintha felpezsdülne a vérük. Vigyázat: lehet, hogy ez a tavasz csalóka játéka csupán. Ha önök közül bármelyiküknek tartós kapcsolata van, akkor ez flörtnél nem lesz több.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha a munkája egyben a hobbija is, akkor valószínűleg kitűnően érzi ma magát a bőrében. Ha nem így volna, akkor felmerülhet önben a változtatás igénye. Ön megbízható munkaerő, jó eséllyel pályázhat bárhová, ezt ne feledje!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha akarja, ha nem, ma felkavaró találkozásban lehet része. Hiába is próbálja meg eltitkolni az érzelmeit, azok előbb vagy utóbb úrrá lesznek önön. Lehet, hogy estig kibírja ugyan, és akkor csak a párnájának sírja el a bánatát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A világ a feje tetejére állt, de önt ez nem zavarja. Sőt, most érzi csak igazán, hogy elemében van. A káoszos helyzetekben is nagyon jól kiismeri magát, és jól tud helyezkedni. Helyzetfelismerő képessége kifogástalan.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A humor és az önirónia legyenek a fegyverei, ha kritikus helyzetbe kerül a mai napon. Az alkalmazkodásra is nagyobb szüksége lesz, de úgy egyébként is jobb, ha hozzászokik, hogy mások érdekeit is figyelembe kell vennie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjenek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan jó a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Méghozzá merő irigységből. Meglehet, valami összeköti az önök sorsát. Tisztázza a szálakat, és ha tudja, lépjen túl rajtuk!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Még a Halaknak is szüksége lehet néha arra, hogy elfogadja a baráti segítséget. Ön is forduljon egy jó barátjához, ha gondjait képtelen egyedül megoldani. Biztosan akad köztük egy, aki segítségére lehet.





Ezeket olvastad már?
„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás