Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A bolygók jelzése szerint bizonyos célok megvalósulása már karnyújtásnyira van: az azonban most nagyon fontos, hogy tegye hozzá a maga részét is, és higgyen magában! A kishitűség ugyanis alaposan lerontaná az esélyeit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár feszültebb a szokásosnál, mégis öntől függ, hogy sikerül-e feloldania a párjában bizonyos gátlásokat. A siker, amivel kecseget, nemcsak a másikat, de önmagát is meggyógyító erő lehet, és nem utolsósorban a kapcsolatuknak is jót tesz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármennyi nehézsége is volt az utóbbi időben, most valahogy pozitívabban, optimistán viszonyul az eseményekhez. Új energiát adnak a bolygók, amelyek segítik a megújulásban az élet minden területén.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bárkivel is kerül ma kapcsolatba, annak ösztönösen ráérez az érzékeny pontjaira. Az már önön múlik, hogy mire is használja ezt a képességét: segít a másikon, vagy hatalmat gyakorol felette.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Otthonát, magánéletét érintő ügyekben szerencsés lesz a mai nap, de egy kicsit rámenősebbnek kell lennie, ha célt akar érni. A Merkúr helyzete viszont arra inti, hogy a szavaknak kevésbé higgyen, mint a tetteknek, mert valaki üres ígérgetésekkel próbálja becsapni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan beosztásban van jelenleg, amelyben képes bizalmat ébreszteni maga iránt a főnökeiben és a kollégáiban is. Most kell megragadni a lehetőségeket, mert több olyan ajtó is megnyílhat, amely eddig zárva volt ön előtt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma több bókot kap, szívesen is flörtöl, ha szingli, könnyen ismerkedik. A munkahelyén viszont viharfelhők gyülekeznek, kellemetlen pletykák áldozata lehet. Legyen óvatos, de ne erőt, inkább kedvességet mutasson.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon ügyesen érvényesül minden közösségben: valahogy érzi, mikor kell finoman, ügyes taktikával érvényt szereznie az akaratának, és mikor jön el az erő felmutatásának ideje. Ma ez előbbi van, maradjon nyugodt és kedves minden helyzetben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehetetlen észre nem vennie, hogy valakire nagyon mély benyomást tesz környezetében. Talán egy új szerelem hajnala ez, de ha erre nem kapható, akkor gyümölcsöző munkakapcsolat, hűséges baráti viszony alakul a dologból.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha feleleveníti valamely régi sérelmét, az most csak arra jó, hogy drámaivá növesszen egy problémát. A mai nap nem alkalmas a megbeszélésre, tisztázásra, mert minden kimondott szó felzaklatja. Nézzen inkább előre!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A horoszkópja a befelé fordulás szükségességét hangsúlyozza: érzi, hogy átalakulásra, megújulásra van szüksége. A külvilág azonban csak megzavarhatja, ezért most jól teszi, ha legalább este pár órát egyedül tölt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sikerül magában lezárnia egy régi ügyet, ami zavarta, vagy nyomasztotta. Lehet, hogy külső tényezők, események segítik ezen az úton, de az is lehet, hogy lelkileg ért meg a megbékélésre. Az ezzel járó emelkedett hangulatot most a környezetére is kisugározza.