RETRO RÁDIÓ

Ma keresd a Mérleg társaságát, tuti jókedved lesz!





A Mérleg jókedve ma másokra is átragad, mindenkit megmosolyogtat a környezetében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.02.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jelentős anyagi előnyökre tehet szert a közeljövőben, ha hallgat egy bölcs tanácsra. Amennyiben az érzelmeiben megsértette valaki, akkor a legjobban teszi, ha megszakítja vele a kapcsolatot, amíg az illető bocsánatot nem kér.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Mérleg jegyén halad keresztül. Ma képtelen a saját tempójában haladni, folyton akadályozzák. Valójában nem a kollégái, hanem a csillagai azok, melyek gátolják önt abban, hogy azt tegye, amit szeretne. A késleltetés azonban a hasznára válik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha maximalista, és ráadásul engedi, hogy az észérvek uralkodjanak el minden kérdésben, még az érzelmiekben is, akkor ne csodálkozzon azon, hogy rosszul érzi magát. Azt a jót is meg kellene látnia, amit nem remélt, nem várt el. Ami csak úgy adódik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bonyolult családi ügyekbe keveredett. Minél közelebbi a rokona, akinek a sértődöttsége, irigysége vagy konok akaratossága mérgezi ön körül a levegőt, annál frusztráltabbnak érezheti magát. Próbáljon meg kivonulni ebből a légkörből!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy baráti gesztus teheti fényessé a mai napját. Olyan jócselekedetben részesülhet, ami lelkileg sokat jelent önnek. És most erre volt a legnagyobb szüksége!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Van úgy, hogy valamiben a rövidebbet húzza. Ne legyen telhetetlen, mert az élet más területein nagyon is elkényezteti önt a sors. Élvezze azt, amiben szerencsés, és ne keseregjen túl sokat a veszteségei felett.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold a Mérleg jegyében jár. A jókedve ma másokra is átragad, mindenkit megmosolyogtat a környezetében. A vonzerejét is megnöveli a jó humora, valósággal körülrajongják. Tündéri kedvének hála, ma lesz alkalma arra, hogy kibékítsen régi ellenfeleket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha kétségei vannak a kapcsolatát illetően, a legjobb, ha a kedvesével beszéli meg. Talán különösnek találja majd a féltékenységét, de ha kedves hangnemet üt meg, és nem a zöldszemű ördögöt villantja ki magából, megnyugvást lelhet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Akkor érzi magát jól a társával, ha intellektuális, szellemi szinten is meg tudják találni a közös nyelvet. Persze ez nem pótolja sem a szív szeretetét, sem a szexuális összhangot. Mind a háromra szüksége van, és ezt most meg is kapja!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden határozottsága ellenére a mai napon ugyancsak elbizonytalanodhat. Ráébredhet, hogy a gondolkozása bizonyos merevsége, előítéletei miatt ítélhetett meg valakit rosszul. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Őszintén és nyíltan fel kell vállalnia egy kellemetlen helyzetet a kedvese előtt. Elsőre talán bántásnak, támadásnak élheti meg a feltárulkozását, de ha mindjárt bocsánatot is kér, akkor meg fogja érteni a szándékait, és becsülni fogja érte.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy kicsit önzőbbnek kellene lennie! Ha úgy érzi, hogy a kollégái vagy üzlettársai – esetleg a saját párja kihasználja – vagy lekezeli önt, akkor legyen bátorsága visszavágni nekik. Már ha azt akarja, hogy tiszteljék.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás