RETRO RÁDIÓ

A Kos ne menjen ma fejjel a falnak, legyen inkább igenember





A Kos megrögzött lázadó, és szeret előbb nemet mondani, mintsem gondolkodni azon, hogy jól teszi-e azt. A mai napon törje meg a trendet, és mondjon mindenre igent. Meg fog lepődni, hogy milyen jól telik a napja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.18.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön megrögzött lázadó, és szeret előbb nemet mondani, mintsem gondolkodni azon, hogy jól teszi-e azt. A mai napon törje meg a trendet, és mondjon mindenre igent. Meg fog lepődni, hogy milyen jól telik a napja.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma semmiért sem kell küzdenie, minden megy a maga útján, ön csak hátradől és figyeli az eseményeket. A délután azonban hozhat váratlan meglepetéseket. A közlekedésben ma legyen nagyon óvatos és körültekintő!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Türelmetlenül vár egy hírre, mert úgy érzi, ezen múlik az élete. Nyugodjon meg, mindennek el fog jönni az ideje. Addig is, amíg a várva várt dolog megtörténik, van mit tökéletesítenie a körülményeken. Az is számít!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az álmodozásnak egyetlen veszélye van: ha nem fogannak benne tettek; vigyázzon, ne csak az ideje menjen velük. Ezért a tettek mezejére is lépjen ki. A szilárdságot még tanulnia kell.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy régi barát közelségére vágyik. A társasága nem csak azért hat önre megnyugtatóan, mert személyében visszatérni érzi a régi idők derűjét és teljességét. Most még valami mással, többel is a hasznára lehet önnek. Majd kiderül, hogy miben is.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem kellene engednie, hogy a hangulatai irányítsák önt. Így ugyanis könnyen az önt manipuláló rosszakarók kezébe kerülhet. Vegye észre a bajkeverők hátsó gondolatait, és őrizze meg a higgadtságát. Kinek menjen ez, ha nem épp önnek?

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szedje össze minden erejét, ma végre túl lehet egy nehéz erőpróbán. A csillagok ma ön mellett állnak, de bizonyos emberek nem. Most még ez se zavarja, mert ha az égiek az ön malmára hajtják a vizet, a földi hatalmak ez ellen mit se tehetnek.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Közömbösséget tettet egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb önnek. Pedig ezzel saját magát zárja el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen önök között. Az meg mire jó?

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy új érzés, vonzalom bontakozhat ki a lelkében a mai napon. Talán valaki viselkedésén lepődik meg, de mindenképp pozitív érzéseket ébreszt önben az illető.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Komoly ajánlatot kaphat a mai napon, de nem szabad elkapkodnia a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lép. Jól teszi, ha a kedvesét mindenképpen beavatja, mielőtt bármit is tesz. Ő kívül van, de valamiben tisztábban lát.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön igazán szerencsés fajta, mert mindenkinél könnyebben viseli el a mások hisztijeit, hazugságait, átlátszó játszmáikat. Azért is meglepő, hogy van, amitől még ön is kiborul. Itt az ideje, hogy fellázadjon az ellen, ha kihasználják.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valami, vagy valaki megint felboríthatja a terveit. Ettől kissé ideges lesz, pedig lehet, hogy inkább örülnie kellene. Később kiderülhet, hogy ha minden a terv szerint alakult volna, rosszabb is lehetett volna. Lássa meg a jót a bajban!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás