Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán ma kicsit többet kell tennie az otthona rendezettségéért, de szerencsére még a szokottnál is energikusabbnak érezheti magát, így nem gond a házimunka. Ebbe a napba akár még egy kis sportolás is belefér.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Háttérbe szorulhat ma a szerelem, ami pedig elég nagy szó önnél, és helyette valamilyen munkálkodás veszi át a fő szerepet. Pedig a hétvége pihenésre és a kapcsolatok ápolására szolgál. A munka megvárja holnap is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy rendkívül érdekes és szokatlan feladat minden erejét aktivizálja ezen a napon. Ha sikerrel oldja meg, az nagyban növelheti önbizalmát. Végre elégedett lehet az eredményeivel. Azért, vegye észre azt is, aki szereti önt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma jött el az ideje, hogy némi harmóniát teremtsen az álmok és a valóság, az illúziók és a reális tervek között. Ha ez nem sikerül, akkor az nagyon frusztráló lehet az ön számára, és tele lehet feszültséggel. Kérjen segítséget!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

E napon egy régebbi gond újra felmerülhet az életében, ami roppantul bosszantja. Ha így lenne, semmiképp se söpörje a szőnyeg alá, nézzen vele szembe, mert később újra előjöhet. És lehet, hogy addigra a megoldás is elszelel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ez a nap a szépség és költőiség jegyében telik el. Felejtse el a hétköznapok nyűgeit, éljen az ideáinak! Ehhez természetesen a partnerére is szüksége lesz. Járjon a kedvében, teljesítse kívánságát!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kell minden látszatnak felülnie. Semmi sem olyan szélsőséges, amilyennek a képzeletében látszik. Ha példaképet akar választani, akkor mindig inkább azt kövesse, aki keresi az utat, ne azt, aki azt állítja, hogy megtalálta.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A dolgosság nagy erény, de nem kell minden hétvégéjét a kötelességekkel tölteni. Így igazából csak elaprózza magát. A tehetség kibontakoztatásához néha pont az ellenkezőjére van szükség. Az idő az unalomban telik meg értelemmel.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szürke, szomorú színekkel induló vasárnap is tud néha széppé és kellemessé válni, ha a lélek színekkel és fénnyel teli. Új dolgokat fedezhet fel maga körül, apróságoknak is lehet örülni. A jókedv is ragadós lehet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden munkával, vállalkozásával kapcsolatos és anyagiakat érintő kérdéssel kapcsolatban szerencsés nap lehet ez. A bökkenő csak az, hogy mivel hétvége van, a családja ezt biztosan nem tolerálja. Próbálja meggyőzni őket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Mostanában kíméli magát, mindent bedob az érvényesülés érdekében. Hozza is a legjobb formáját: elismerésekben, sikerekben nincs hiány. Jó azért néha lazítani is. Ma legjobb lenne, ha kikapcsolná a telefont is. A karrier várhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok álmát valóra válthatja, még ha nem minden részletében is tökéletesen úgy, ahogy szerette volna. Emlékezetes nap, szép pillanatokkal teli.