RETRO RÁDIÓ

Az Ikrek ma nagyot léphet előre a munka terén





A siker kulcsa a kezedben van, a főnöködet könnyedén le tudod hengerelni, de azért figyelj a mértékletességre is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Tele van tervekkel, de úgy tűnik, nem igazán törekszik a megvalósításra. Valamihez végre ragaszkodnia kéne, és kitartva mellette dolgozni is rajta. Csak a hosszú távú munkának lesz most eredmény.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A céljai eléréséhez elsődleges lenne az, hogy tisztában legyen a saját értékeivel. Ezzel saját magának teremt jó tárgyalási alapot. Az önbizalma is ebből fakadhat. Ha jobb pozíciót szeretne, meg kell erősödnie e téren!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A munkahelyén nagyot léphet előre, ha elsősorban az emberi kapcsolataira építve taktikázik. Fontos bevágódnia a főnökénél, de persze nem bármi áron. A mértékletesség legyen megint a vezérelve.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Olyan feladatot kaphat a munkahelyén, amely nem sok örömet tartogat önnek. Szerencsére ön az a fajta, aki az önmegvalósítást a munkán kívül is képes meglelni. A munkáját a pénzéért becsülje.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy kényes üzleti ügyben nagyobb óvatosságra, megfontolásra lenne szükség. A türelmére még inkább szüksége lehet, mint bármikor. Most jóvátehetetlennek tűnő dolgokat is a visszájára fordíthat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Előérzetei most nem csalják meg: a hivatásában újabb megpróbáltatások várnak önre. Örüljön neki, mert ez lehet a feltétele a továbblépésének. Ön is unja már, amit most csinál. Nézzen magasabbra!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A feltétlen szeretet érzése segít, hogy megbocsátó és megengedő legyen. Ezzel átértékelhet, átértelmezhet, és végül, csodálatos módon megváltoztathat bizonyos párkapcsolati tendenciákat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A munkahelyén a tetőfokára hágott a feszültség, a harcnak még mindig nincs vége. Igyekezzen minél jobb helyzetbe kerülni a főnökénél. Érzelmileg is meg kell erősíteni a pozícióját. Szerettesse meg magát!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon élvezi a baráti társaságot, és a történéseket a közvetlen környezetében. Ha nem akarja kenyértörésre vinni a dolgot a kedvesével, akkor igyekezzen őt is bevonni a társasági életébe, különben féltékeny lesz, ami vitákhoz vezet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Igyekezzen senkivel sem összerúgni a port, mert szüksége lesz támogatókra is. Kihívásokkal teli időszakot él át a munkahelyén, és szüksége lesz a taktikai érzékére is. Ne legyen annyira kritikus! A kedvesétől is ugyanazt a kötelességtudatot várja el, mint saját magától, ami eleve túlzó.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munkahelyén jobban elismerik, mint bármikor előtte. A megérzései is segíthetik abban, hogy újabb forrásokat találjon, vagy meglévő pénzeszközeit jól befektesse. Használja ki az adódó lehetőségeket a magánéletében is!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A sors most nagy izgalmakat jelez egy kedves ismeretlen képében. Ne becsülje le, még ha első látásra valamiben kevésnek is tűnik önnek. Néha éppen az az előny, ami hátránynak tűnik. Megbízható személy az illető.





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás