RETRO RÁDIÓ

Ne higgyen az álmainak! Erre figyelmeztetik az Ikreket





Sok jó lehetőség mellett, óvatosságra is intenek a csillagok.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.15.
horoszkóp

Szeptember 15.

Kos

III. 21.-IV. 19.

Követelőzővé és túlzottan féltékennyé válik, ugyanis mostanában úgy érzi: elvesztette a ragyogását, emiatt pedig az önbizalma is jelentősen csökkent. Szedje hát össze magát, tegyen határozott

lépéseket a változásért, a maga érdekében.

Bika

IV. 20.–V. 20.

Az egyszerű, földi problémák megoldására kell koncentrálnia, és éppen ez teszi lehetővé, hogy ismét előhívja magából az alkotó, művészi vénáját. Egy kisebb felújítás lebonyolítása és egy helyiség átrendezése várja. Élvezni fogja a kihívást.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kiváló alkalom ez a nap bármilyen jellegű vállalkozás befejezésére. Lépései nem csupán dicsőséget, hírnevet és népszerűséget hoznak, de anyagi értelemben is gyümölcsözőek lesznek. Új dolgokba azonban ne vágjon bele. Az álmainak ne higgyen.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Sokat gondolkodik a jövő alakulásán, legyen az a sajátja, a gyermekeié, a párjáé, de akár az egész emberiségé. Fontos és elkerülhetetlen feladat ez, de nem a végtelenségig! Vigyen inkább magával egy jó könyvet és olvasson, kapcsolja ki az agyát.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Mindenki megtalálja egy kis vita erejéig, mindenki öntől próbál tanácsot kérni, aztán ha nem ért azzal egyet, kezdődhet az órákon át tartó civakodás. Hagyja a beszédet annak, aki hangosabb. Aki szeretné, úgyis meghallja a hangját.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Óriási tervekkel indul a napja, aztán egyik apró szerencsétlenség követi a másikat, mindezt szinte azért, nehogy véghez tudja vinni az elképzeléseit. Jobb, ha hátralép egyet és félbehagyja az elkezdett tevékenységeit. Vigyázzon inkább magára!

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Semmilyen esetben ne adjon felesleges ígéreteket senkinek, akkor sem, ha ezzel rövidtávon le tudná rázni az erőszakoskodókat. Ha ezt megteszi, később ezerszer megbánja, ráadásul erre folyamatosan emlékeztetik majd azok, akiket "átvert".

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

Hírnevét ronthatja a túlzott szenvedélye, ezért bármilyen tevékenységet is folytasson ma, próbálja meg visszafogni magát. Nem túl szerencsés nap ez a mai. Ha lehet, inkább várja ki az estét, és akkor próbáljon meg sziporkázni, a családja körében.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Kissé lehangoltnak és csalódottnak érzi magát, mivel hiába próbál megértést találni a rokonok, barátok körében, ez valahogy most mégsem sikerül. Mindezek ellenére ne haragudjon rájuk, inkább forduljon feléjük szeretettel és megértéssel.

Bak

XII. 22.–I 19.

A mai nap jó alkalom arra, hogy feltekerje az ingujját, és elvégezze a rég önre váró feladatokat. Valószínűleg sikerül azokat nem csak elkezdeni, de befejezni is. A dicséret pedig nem marad el az állhatatos, minőségi munkájáért.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

Bízva az igazában, sajnos ma sok baklövést követhet el, ami nevetség tárgyává teheti. Hallgassa meg a tapasztalt kollégáit, régi ismerőseit, valószínűleg többet tudnak egy-két dologról és tanácsaikkal nem akarnak ártani önnek.

Halak

II. 19.–III. 20.

A világ megismerése utáni vágya sok kellemetlenséget okozhat, de ne is törődjön ezzel. Tegyen meg mindent a tervei megvalósítása érdekében, hiszen ön helyett erre senki más nem képes. Partnere megértéssel viszonyul a lelkesedéséhez.

Szeptember 16.

Kos

III. 21.-IV. 19.

Több fontos, már megkezdett munkáját csak nagy erőfeszítésekkel tudja ma befejezni, ugyanis lelki állapota nem engedi, hogy a hivatalos dolgokra koncentráljon. Szétszórt, folyton elkalandoznak a gondolatai. Több személlyel is meg kell "küzdenie".

Bika

IV. 20.–V. 20.

Az álmodozásnak vége, hiszen eljött az ideje, hogy minden kitisztuljon ön körül és sokkal világosabban lássa a problémákat. Mutassa meg, hogy valóban megbízható, céltudatos ember, akire ha muszáj, nyugodtan rábízhatják magukat mások.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kissé nehezebb napja lesz a megszokottaknál, ami jó néhány kapcsolat elmérgesedéséhez vezethet hosszútávon, ha nem figyel. Őrizze meg a békét a főnökeivel és a családtagjaival. A nap végén fújja ki a gőzt egy baráti találkozó keretében.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Úgy hozza az élet, hogy a mai napot olyan emberek társaságában kell majd eltöltenie, akiket nem igazán kedvel, sőt egyik-másik jelentléte kifejezetten bosszantja. Partre irányába nem mutatja ki az érzelmeit, csak hagyja, hogy szeressék.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Több, kisebb, ám annál látványosabb hibát követ el a nap folyamán, amelyeket megbocsátanak az ön körül élő és dolgozó emberek. Kedvessége és közvetlensége ma különösen vonzóvá teszi. A munkahelyén változások várhatóak. Élethelyzete pedig javulhat.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Hiába érvelnek különféle dolgokkal a munkahelyén a közvetlen munkatársai, az ön meggyőzőképessége és kiállása sokkal sikeresebb. Bár ön senkire sem jelent veszélyt, álláspontját nem tudják megrendíteni. Műveltségével mindig meglepetést okoz.

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Sürgősen meg kell változtatnia a terveit és alkalmazkodik a kialakult helyzethez. A nagy fennforgásban véletlenül talál magának egy új hobbit, egy elfoglaltságot, amelyet szívesen végez majd a szabadidejében. Anyagi helyzete javulóban van.

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

Fordítson ma kiemelt figyelmet a saját- és a családtagai biztonságára, mivel ma nagyobb a sérülések veszélye. Ha van rá módja, inkább halassza el az üzleti útját. Vár önre egy kellemetlen beszégetés, amelyet hiába szeretne, nem tud elkerülni.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Van egy személy az életében, akivel ezidáig szívesen osztotta meg a magánélete minden egyes részletét, de ma ezt befejezi, mert úgy érzi: becsapták. Ez az eset csalódást és némi szomorkodást okozhat önnek. Kritikusabban szemléli magát, mint kellene.

Bak

XII. 22.–I 19.

Kétkedve fogadja a különféle üzleti ajánlatokat, mert nem lesznek túl kifizetődőek. Szerelmi csalódás éri, amit nehezen tud majd átvészelni. Korábbi partneréhez futhat vissza egy kis vígaszért és megtörténhet, hogy jól sikerül az újrakezdés.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

Bár nem jellemző, de ma teljes egészében átadja magát a hangulatingadozásának. A szakmai életére azonban ez nem lesz hatással, ott megcsillathatja tehetségét. Figyeljen viszont arra, hogy ne terhelje túl magát, mert idegösszeroppanás lehet a vége.

Halak

II. 19.–III. 20.

Rohangálós, elfoglaltságokkal megspékelt nap vár önre. Úgy érezheti, hogy szinte mindenki önnel próbálja megoldatni a problémáit. Ne hagyja magát kihasználni, hiszen környezete ezt sokszor, nagyon szívesen teszi. Kellemes, nyugodt este várja.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás