Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kétségek között hányódik. Az egyik pillanatban tökéletesnek látja helyzetét, a másikban pedig zűrösnek, és ez idegesíti. Pedig lehet, hogy csak türelmesnek kellene lennie. De persze ezt még a kedvesének is meg kell tanulnia.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon elégedetté teszik ma a bolygók. Talán nincs is különösebb oka a boldogságnak, csak az, ami mindig is körülveszi: egy vagy több fontos személy, meghitt otthon, szép természet. Ma valahogy jobban a tudatában van annak, milyen szerencsés is valójában!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne hallja meg a pletykákat: a jó részének a fele sem igaz, a másik fele meg népköltés… Ezt hamarosan a saját bőrén is tapasztalhatja, amikor majd saját magáról hall hajmeresztő történeteket.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A sok bizonytalanság rányomja a bélyegét a hangulatára. Próbáljon meg egy kissé kikapcsolódni a hétvégén! Ne akarja mindig a társaságot hajszolni, most egy kis magány az, amire igazán szüksége van. Teremtő magány.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jót tenne önnek egy kis változatosság. Adja meg a módját: keresse a pihentető helyeket. A szokásos körök, a rutin érzése felőrli. De az is, ha mindig csalódnia kell a kezdeményezéseiben. A nyugalmas helyek erőt adnak.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valami miatt nagyon izgul, folyton azon rágódik. Megoldást kellene találnia az élete eme problémájára, mert ezzel csak magának nehezíti meg a dolgot. Néha meg kell tanulnia nemet mondani, ez is a lelki fejlődés része.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kiegyensúlyozottnak mutatja magát, pedig belül hatalmas erők forrnak önben. A feszültségeknek jó irányt is adhat, ha megvan önben a kellő elhatározás.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Végre fellélegezhet: úgy tűnik, minden fontos dolgát megoldotta, a mai nap a láblógatásé lehet. Ez azért is jó, mert ha nem akar csak lustálkodni, akkor végre olyasmivel is foglalkozhat, amit igazán fontosnak érez.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napra összejövetelt tervezhet a barátaival vagy rokonaival. Biztos lehet abban, hogy ez remekül fog sikerülni. Ha új ismeretségre vágyik, akkor ne habozzon a nyakába venni a várost: ma összejöhet, ami eddig nem.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jól gondolkodik, de valahogy nem tetsző, ahogy az egészet előadja. Erősen megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. A társát illetően próbáljon meg kompromisszumot kicsikarni, nehogy elmérgesedjen a helyzet.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerelmi ügyekben jobb lenne, ha a meggondoltabb barátaira hallgatna. A kalandozás most nem jár sok sikerrel az ön számára. Legalábbis a mai napon biztosan nem. A társa karjaiban nyugalomra lelhet.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Talán volna mire panaszkodnia az életében, de az unalomra biztosan nem. Annyi a dolga, hogy nincs is ideje még a merengésre sem. Pedig arra nagyon nagy szüksége lenne. Abban születik meg a jövő.