Szeptember 14.
Kos

III. 21.-IV. 19.
Csipkelődős, szarkasztikus hangulatban van. Lehet, észre sem veszi, hogy megbánt másokat. Furcsa üzenetet kap egy személytől, amivel nem igazán tud mit kezdeni. Partnere örül, hogy távol lehet öntől, ugyanis sok mostanában a konfliktus.

Bika
IV. 20.–V. 20.
Úgy érezheti, hogy partnere némileg elhidegült öntől, ezért kezd feszültté és gyanakvóvá válni. Több olyan feladatot is kap ma, amelyeket bár szeretne, mégsem tud elhalasztani. Szüksége lesz néhány hasonló gondolkodású ember támogatására.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Nem igazán foglalkoztatják mostanában a személyes kapcsolatai, ugyanis anyagi gondjai megoldásán fáradozik. Fordítson nagyobb az egészséges és mérsékletes étkezésre, mert később komoly küzdelmek árán tud csak megszabadulni a felesleges kilóktól.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Vissza kellene fognia a túláradó érzékenységét, mert sok jó nem sülhet ki belőle, ha hagyja eluralkodni az indulatait. Mértéktartása később kifizetődik. Egy ön által nem igazán kedvelt ember ma igencsak kellemetlen szituációba keveredik.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 22.
Néhány rég elfeledett barátja vagy partnere rossz emlékeket idézhet fel önben, mert emlékeztetik korábbi ballépéseire. Tetteit és válaszait az érzelmei uralják. Környezete meglepődik kiszámíthatatlanságán és az együttműködési szándék teljes hiányán.

Szűz
VIII. 23.–IX. 22.
Fogadja kétkedéssel egy jövőbeni együttműködés lehetőségéről szóló felajánlást, különösen akkor, ha az egy férfitól érkezik. Anyagi értelemben az elkövetkezendő időszak igazi hullámvölgy lesz. Adósságokba keveredhet, ezekkel jobb lesz vigyázni.

Mérleg
IX. 23.–X. 22.
Híreket kap a messzi távolból, melyek továbblépésre ösztönzik. Kiéleződnek az anyagi gondjai, ám leleményessége ezúttal is átlendíti a nehéz időszakon. Találkozás várható egy régi baráttal. A hölgyek gardróbrendezést tartanak.

Skorpió
X. 23.–XI. 21.
Igazán aktív nap vár önre, ám önteltsége, túlzott akarása miatt ellenszenvessé teheti mások szemében. Az este kiváló alkalom lehet arra, hogy tisztázza a félreértéseket az ön által szeretett emberrel. Pénzügyei jól alakulnak.

Nyilas
XI. 22.–XII. 21.
Jobban jár, ha a mai napot a kikapcsolódásnak szenteli, ma már nem igazán várhatóak nagy sikerek az üzleti életben. Ha volánhoz kell ülnie, legyen óvatos! Akaratlanul is rájön egyes régi, megoldatlan problémák megfejtésére.

Bak
XII. 22.–I 19.
Változások várhatóak a magánéletében és a hivatásában egyaránt. Tisztán körvonalazódnak az ön előtt álló célok és lehetőségek, amelyekkel végre élni tud a közeljövőben. Látogassa meg a rég nem látott, közeli rokonait. Hálásak lesznek érte.

Vízöntő
I. 20.–II 18.
A mai nap olyan tulajdonságokkal ruházza fel önt, amelyekkel képes lesz több feladatot is sikersen megoldani. A váratlan hír, amelyet kap, hihetetlen jó kedvveel és nagy reményekkel ruházza fel önt és a hozzátartózóit is. Az este a szerelemé.

Halak
II. 19.–III. 20.
Szinte lehetetlennek tűnő kérdések megoldásán töri a fejét egész nap, melynek hatására összehívhatja a családi kupaktanácsot, ugyanis egyedül ne szeretne dönteni. Bosszúságok sora következik, egy idős rokon betegsége az ön számára is nehéz lesz.

Szeptember 15.

Kos
III. 21.-IV. 19.
Követelőzővé és túlzottan féltékennyé válik, ugyanis mostanában úgy érzi: elvesztette a ragyogását, emiatt pedig az önbizalma is jelentősen csökkent. Szedje hát össze magát, tegyen határozott
lépéseket a változásért, a maga érdekében.

Bika
IV. 20.–V. 20.
Az egyszerű, földi problémák megoldására kell koncentrálnia, és éppen ez teszi lehetővé, hogy ismét előhívja magából az alkotó, művészi vénáját. Egy kisebb felújítás lebonyolítása és egy helyiség átrendezése várja. Élvezni fogja a kihívást.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Kiváló alkalom ez a nap bármilyen jellegű vállalkozás befejezésére. Lépései nem csupán dicsőséget, hírnevet és népszerűséget hoznak, de anyagi értelemben is gyümölcsözőek lesznek. Új dolgokba azonban ne vágjon bele. Az álmainak ne higgyen.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Sokat gondolkodik a jövő alakulásán, legyen az a sajátja, a gyermekeié, a párjáé, de akár az egész emberiségé. Fontos és elkerülhetetlen feladat ez, de nem a végtelenségig! Vigyen inkább magával egy jó könyvet és olvasson, kapcsolja ki az agyát.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 22.
Mindenki megtalálja egy kis vita erejéig, mindenki öntől próbál tanácsot kérni, aztán ha nem ért azzal egyet, kezdődhet az órákon át tartó civakodás. Hagyja a beszédet annak, aki hangosabb. Aki szeretné, úgyis meghallja a hangját.

Szűz
VIII. 23.–IX. 22.
Óriási tervekkel indul a napja, aztán egyik apró szerencsétlenség követi a másikat, mindezt szinte azért, nehogy véghez tudja vinni az elképzeléseit. Jobb, ha hátralép egyet és félbehagyja az elkezdett tevékenységeit. Vigyázzon inkább magára!

Mérleg
IX. 23.–X. 22.
Semmilyen esetben ne adjon felesleges ígéreteket senkinek, akkor sem, ha ezzel rövidtávon le tudná rázni az erőszakoskodókat. Ha ezt megteszi, később ezerszer megbánja, ráadásul erre folyamatosan emlékeztetik majd azok, akiket “átvert”.

Skorpió
X. 23.–XI. 21.
Hírnevét ronthatja a túlzott szenvedélye, ezért bármilyen tevékenységet is folytasson ma, próbálja meg visszafogni magát. Nem túl szerencsés nap ez a mai. Ha lehet, inkább várja ki az estét, és akkor próbáljon meg sziporkázni, a családja körében.

Nyilas
XI. 22.–XII. 21.
Kissé lehangoltnak és csalódottnak érzi magát, mivel hiába próbál megértést találni a rokonok, barátok körében, ez valahogy most mégsem sikerül. Mindezek ellenére ne haragudjon rájuk, inkább forduljon feléjük szeretettel és megértéssel.

Bak
XII. 22.–I 19.
A mai nap jó alkalom arra, hogy feltekerje az ingujját, és elvégezze a rég önre váró feladatokat. Valószínűleg sikerül azokat nem csak elkezdeni, de befejezni is. A dicséret pedig nem marad el az állhatatos, minőségi munkájáért.

Vízöntő
I. 20.–II 18.
Bízva az igazában, sajnos ma sok baklövést követhet el, ami nevetség tárgyává teheti. Hallgassa meg a tapasztalt kollégáit, régi ismerőseit, valószínűleg többet tudnak egy-két dologról és tanácsaikkal nem akarnak ártani önnek.

Halak
II. 19.–III. 20.
A világ megismerése utáni vágya sok kellemetlenséget okozhat, de ne is törődjön ezzel. Tegyen meg mindent a tervei megvalósítása érdekében, hiszen ön helyett erre senki más nem képes. Partnere megértéssel viszonyul a lelkesedéséhez.