A Rák jegy szülöttjét ma semmi nem hozhatja ki a sodrából





Szelíd természet vagy, csak akkor válsz támadóvá, ha kihoznak a sodrodból. A mai napon is megtörténhet ez, de azért ne reagálj túl erősen. A támadás nem a személyed ellen szól, csak a körülmények összejátszása miatt tűnhet úgy.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr ma a Szűz jegyébe lépett, ami igencsak megkönnyíti az életünket. Most végre tisztán látja a céljait, az elmúlt időszak zavaros kedélyállapotának is vége. Hatékony és gördülékeny időszakot jelez a mostani.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valamilyen döntést várnak öntől, amit nem halogathat tovább. Ma, vagy legkésőbb holnap lépnie kell. Összegezze az elmúlt időszak tapasztalatait, és tanuljon még a tévedéseiből is! Most biztosan bölcs elhatározásra juthat a Szűz a Merkúr segítségével.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr ma a Szűz jegyébe lép, ami nagyon kedvez önnek! Amit ma elhatároz, azt nagy eséllyel meg is tudja valósítani! A mai nap kedvező fényszögei azt jelzik, hogy különösen a hosszú távú terveket illetően lehet szerencséje. Gondolkozzon távlatokban, ne akadjon el a részletekben!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön szelíd természet, csak akkor válik támadóvá, ha kihozzák a sodrából. A mai napon is megtörténhet ez, de azért ne reagáljon túl erősen. A támadás nem a személye ellen szól, csak a körülmények összejátszása miatt tűnhet úgy.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy barátjával kapcsolatban érezhet sajnálatot. Ám, ha belegondol, ön sem szeretné, ha sajnálnák. Ehelyett inkább próbáljon meg észszerű tanácsokkal, vagy konkrét tettekkel segíteni rajta. Ezzel biztosan többre megy!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Szűz jegyébe lépő Merkúr miatt ma úgy van vele, hogy bármire képes, annyi az energiája. Ez így is van, most minden célját meg tudja valósítani. Természetének legjobb vonásai érvényesülnek, és ez segíti az előrejutásban.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Annyi programot tervezett mára, hogy szinte már azt is munkának érzi, amit eredetileg szórakozásként talált ki magának. Ha ráadásul kimerültnek érzi magát, inkább ne erőltesse a dolgot. Mondjon le egy találkozót!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az egyik családtagja ma az átlagosnál nagyobb szerepet kaphat az életében. Valamilyen intéznivalója lehet vele kapcsolatban, esetleg fontos beszédtémává válhat. Álljon ki mellette, szüksége van önre!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ingadozó a lelke és a hangulata: mint a magányos búzaszál a viharos mezőn. Azért ne engedjen el minden kapaszkodót! Mert igenis van ön mellett valaki, akire bízvást támaszkodhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma könnyen keveredhet összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban keresztbe is tett az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus önök között. Most napvilágra kerül.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most kifejezetten elszánt és határozott. Hiába indul nehezen a napja, semmi és senki nem tudja eltántorítani a céljától. Ezért meg is lesz a jutalma: a nap végére úgy érezheti, elindult a kibontakozás útján. Sohase adja fel!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Akármilyen problémája is van, ön ma az égiek kegyéből megoldást találhat rá. A munkahelyén és a családjában is számíthatnak önre. De ne essen abba a hibába, hogy akkor is segít, ha nem kérik.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás