Bár mindenkinek megvan a saját erőssége, vannak csillagjegyek, amelyek veleszületett képességükkel szinte elkábítják a körülöttük lévőket. Született vezető lennél?

horoszkóp

(Fotó: GettyImages)

Az Oroszlán az állatövi univerzum vitathatatlan királya, mindenkire hatással van. Annak ellenére, hogy a csillagjegy szülöttei elsőre arrogánsnak tűnhetnek, megvan az oka, hogy senki sem tud ellenállni utasításaiknak. Bárhol is vannak, akár tömegeket is képesek megmozgatni kiállásukkal.

Találkoztál már olyan Skorpióval, akinek nem ragyogott a szeme és nem volt határozott? Mi sem… Van valami ennek a csillagjegynek a szenvedélyében és elkötelezettségében, amitől a legtöbb embert megfélemlíti a puszta jelenléte. Nem panaszkodik, könnyen megoldja feladatait. Képes egyedül elérni a céljait, motiváltsága az, ami igazán erős vezetővé teszi.

A Bika kétségtelenül az egyik legdominánsabb csillagjegy. Tudja, hogy mit akar, és azt is tudja, hogyan kell megszerezni – olykor még csalás árán is. Makacs, határozott és kitartó, nem fogadják el a nemet. Intenzív és kalandvágyó személyiségével nincs félnivalója.