RETRO RÁDIÓ

Nem halaszthatod tovább, a mai napon döntést kell hoznod!





Úgy látszik, lejárt a kivárás, a mérlegelés ideje. Valamiben lépned, döntened kell, legvalószínűbben a párkapcsolatodat illetően. Hallgass a legbelső érzéseidre!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.05.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Nap és a Hold feszült fényszöget alkotnak, így ma az észérvek és az érzések ellentmondanak egymásnak. Adódhat egy helyzet, amit másképp ítél meg, ha a szívére hallgat, és másképp akkor, ha csak a tényeket nézi. Nehéz ügy!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Úgy látszik, lejárt a kivárás, a mérlegelés ideje. Valamiben lépnie, döntenie kell, legvalószínűbben a párkapcsolatát illetően. Hallgasson a legbelső érzéseire!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Minden szempontból a maximumot szeretné nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheli magát. Mindenben nem lehet tökéletes. A mai napon amúgy is csak egyetlen dolgot várnak el öntől: hogy a család középpontja és mókamestere legyen.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Nap és a Hold fényszöge jócskán hoz feszültséget és konfliktusokat. Idegeskedéssel nem old meg semmit. Persze nem könnyű nyugalmat erőltetnie magára, amikor olyan sok hibát vél felfedezni másokban. De tényleg csak mások lehetnek olyan tökéletlenek?

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Eddig meg volt győződve arról, hogy ön csak társaságban érzi igazán elemében magát. Ma úgy hozhatja a sorsa, hogy egyedül lesz kénytelen részt venni valamiben, legyen az kirándulás vagy váratlan megbízatás. Élvezni fogja.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma valahogy nincs a helyzet magaslatán, ami a szervezőkészségét illeti. Pedig ez önnél meglehetősen szokatlan, s a főnökeit is kellemetlenül érheti. Inkább kérjen segítséget, ha úgy érzi, összecsaptak a feje felett a hullámok.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma végre pontot tehet egy régóta húzódó ügy végére. Valaha talán öröme telt benne, de mostanra már inkább nyűg, mintsem boldogság forrása. Ha pedig az érzésekbe már félelem is vegyül, akkor tényleg ideje a lezárásnak.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Nap és a Hold kedvezőtlen fényszöge hozhat konfliktusokat. Sok támadás érheti és úgy érzi, jogtalanul. Az igazság az, hogy ön is túl sok támadási felületet ad, túl sokszor megy bele meddő vitákba. Tanuljon meg mosolyogni! És hallgatni, amikor beszélni úgyis felesleges.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha nem is szeretné, mégis meg kell mutatnia az oroszlánkörmeit. Mert ez most jogos önvédelemnek számít. Ha folytonosan meghátrál a jogtalan támadások elől, akkor valójában saját magát teszi semmissé. Márpedig ön is létezik, meg kell mutatnia!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Jó tett helyébe jót várj! – így szól a mesében. Most a maga életében is megtapasztalhatja, hogy egy jó cselekedete hatása visszaáramlik az ön fejére. Azt is megtapasztalhatja, hogy amit kap, az nem feltétlenül onnan jön, ahol adott.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Az élete újabbnál újabb fordulatokat vesz. A mai napon egy kellemes várható, ami alapot adhat arra is, hogy megreformálja kissé magánéletét. Az azért önön is múlik, hogy mennyire képes meglátni a jót.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Sokan keresik a társaságát és kérik ki a véleményét, hiszen tudják, ön képes átérezni és egyben globálisan át is látni a problémájukat. Lehet, hogy a munkaköre is éppen olyasmi, hogy ezzel kell foglalkoznia. De ha nem, ma akkor is.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás